Έκκληση απευθύνει η οικογένεια του Σάββα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο: «Βοήθεια στα παιδιά του»

Η είδηση του θανάτου ενός 40χρονου άνδρα πατέρα 2 παιδιών σε τροχαίο συγκλόνισε την Κύπρο. Δυστυχώς, αυτές οι δυσάρεστες ειδήσεις τείνουν να γίνουν καθημερινότητα, με δεκάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο στους δρόμους του νησιού μας.

Η κηδεία του 40χρονου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/08), στις 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Ξυλοτύμβου. Ο Σάββας Κωνσταντίνου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Η έκκληση της οικογένειας

Έκκληση της οικογένειας του 40χρονου είναι όπως αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 40χρονος βρισκόταν με φίλους του και κατευθύνονταν οδικώς με τις μοτοσικλέτες τους προς το χωριό Αργός την Δευτέρα (19/08), όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου και γύρω στις 20:05, αντιλήφθηκαν την απουσία του και επέστρεψαν για να τον εντοπίσουν, αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα…

Οι πρώτες ενδείξεις, αναφέρουν ότι σε μια δεξιά στροφή έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο σιδερένιο κιγκλίδωμα και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στην συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.

Τα συγκινητικά σχόλια των φίλων του

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Φίλοι του 40χρονου, εξέφρασαν σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης τη λύπη τους για τον χαμό του. Φίλη της οικογένειας, γράφει χαρακτηριστικά (σ.σ. στα αγγλικά): “Μόλις έμαθα τα τραγικά νέα για τον Σάββα Κωνσταντίνου και είμαι εντελώς συντετριμμένη για ‘σένα Ευγενία Κωνσταντίνου και τα όμορφα αγόρια σου. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα σε σκέφτομαι για πάντα με αγάπη. Ευλογίες Κυρίου”.