Δήμος Λάρνακας: Τρία πάρκα της πόλης αναβαθμίστηκαν και περιμένουν παιδιά και μεγάλους (εικόνες)

Σε ανακατασκευή και εξωραϊσμό τριών πάρκων προχώρησε ο Δήμος Λάρνακας, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για ανάπλαση των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και πάρκων της πόλης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης στο πάρκο Φανερωμένης (παρά τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης) όπου δημιουργήθηκαν διάδρομοι εσωτερικά του πάρκου, τοποθετήθηκε αστικός εξοπλισμό και κατάλληλος φωτισμός.

Αναβαθμίστηκε το πάρκο Οδησσού όπου αντικαταστάθηκε το υφιστάμενο δάπεδο και τοποθετήθηκε κατάλληλος φωτισμός.

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος Λάρνακας ανοίγει πάρκο αποκλειστικά για σκύλους – Δείτε φωτογραφίες

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πάρκο Cyta, στην οδό Κίτσου Τζαβέλα την περιοχή Αγίων Αναργύρων όπου συντηρήθηκαν τα υφιστάμενα παιχνίδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αναγκαίες προδιαγραφές για θέματα ασφάλειας συμφώνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας. Επίσης, τοποθετήθηκε αστικός εξοπλισμός όπως φωτισμός και παγκάκια, έγινε σχεδιασμός του χώρου και μονοπατιού.

Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί και στους οποίους θα γίνουν εργασίες στο προσεχές μέλλον.

Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου.

Η ανακοίνωση του Δήμο Λάρνακας

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

Μέσα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας για δημιουργία και ανακατασκευή υφιστάμενων…

Posted by Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας on Thursday, January 28, 2021