Δίδυμες αδελφούλες γεννήθηκαν διαφορετική μέρα, διαφορετικό μήνα και διαφορετική χρονιά! (video)

Δίδυμες αδελφούλες γεννήθηκαν διαφορετική μέρα, διαφορετικό μήνα και διαφορετική χρονιά! (video)

Η Annie Jo Scott και η Effie Rose Scott είναι νεογέννητες δίδυμες αδερφές που θα έχουν για πάντα μια μοναδική ιστορία γέννησης να πουν. Οι δίδυμες γεννήθηκαν διαφορετικές ημέρες, διαφορετικό μήνα και σε διαφορετική χρονιά.

Σύμφωνα με τους γονείς τους, η Annie Jo γεννήθηκε στις 11:55 μ.μ., στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η αδερφή της Έφη Ρόουζ γεννήθηκε στις 12:01 π.μ. την 1η Ιανουαρίου 2023!

«Λατρεύω τη μοναδικότητα που αυτό το γεγονός θα τους προσφέρει», είπε ο Scott στο «Good Morning America».

Η Σκοτ και ο σύζυγός της Κλιφ, από το Ντέντον του Τέξας, περίμεναν να έρθουν οι κόρες τους στις 11 Ιανουαρίου, ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένη για καισαρική τομή.

Ωστόσο, αφού η Scott πήγε σε ένα ραντεβού για τσεκ-απ στις 29 Δεκεμβρίου, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να μπορέσουν οι γιατροί να παρακολουθήσουν την αρτηριακή της πίεση. Ήταν τότε που το ζευγάρι συνειδητοποίησε, ότι τα πρώτα του παιδιά θα μπορούσαν να είναι μωρά της Πρωτοχρονιάς.

«Είχαμε πλάκα σε εκείνο το σημείο, μόλις καταλάβαμε ότι δεν θα φύγουμε από το νοσοκομείο χωρίς μωρά», είπε ο Σκοτ. «Είχαμε ένα ζευγάρι φίλων που μας το έλεγαν, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει τι έγινε στη συνέχεια».

Οι δίδυμες κόρες της Κάλι και του Κλιφ Σκοτ γεννήθηκαν σε δύο διαφορετικές ημέρες, στις 31 Δεκεμβρίου 2022 και την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο Σκοτ είπε ότι οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην καισαρική τομή αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η Άννι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε και έξι λεπτά αργότερα ήρθε η Έφη. Και τα δύο κορίτσια ζύγιζαν περί τα 2.500 κιλά το καθένα. Τόσο τα ίδια όσο και η μαμά τους είναι όλοι υγιείς και αναρρώνουν καλά.

Η Scott και ο σύζυγός της, ωστόσο, σκέφτονται ήδη πώς θα είναι οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς και των γενεθλίων σε δύο διαφορετικές ημέρες τις επόμενες δεκαετίες. «Θα πρέπει να αρχίσουμε να γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά λίγο διαφορετικά τώρα» λένε οι ίδιοι.

Διαβάστε ακόμα:

«Το μωρό μου δεν γεννήθηκε για να προσφέρει ευχαρίστηση στους άλλους»: Αυτή η λεχώνα τα λέει έξω από τα δόντια

Πατέρας σπάει το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο τρέχοντας μαραθώνιους με τα 5δυμα παιδιά του!

Στην Πάφο φέτος ο επίσημος εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων