Christina Aguilera: Το εκπληκτικό video clip του “Beautiful” για την επίδραση των social media στα παιδιά (vid)

Christina Aguilera: Το εκπληκτικό video clip του "Beautiful" για την επίδραση των social media στα παιδιά (vid)

Τη νέα εκδοχή του videoclip του κομματιού της με τίτλο “Beautiful” έδωσε στη δημοσιότητα η διάσημη ποπ τραγουδίστρια, Christina Aguilera με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ της Stripped που της χάρισε Grammy.

Οι στίχοι του τραγουδιού  “Beautiful” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 ενθαρρύνουν τον κάθε άνθρωπο που το ακούει να πιστέψει στη δική του ομορφιά, εσωτερική και εξωτερική, κόντρα στην αντίθετη άποψη του καθενός.

Το βίντεο που συνοδεύει το κομμάτι δείχνει διάφορους ανθρώπους να προσπαθούν να διαχειριστούν ζητήματα με την εικόνα τους, τη σεξουαλική τους ταυτότητα, ή τις σχέσεις τους.

Στις 10 Οκτωβρίου η Christina Aguilera ανέβασε ένα πρώτο teaser από το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με αφορμή τα 20 χρόνια της κυκλοφορίας του Stripped και την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας έχω την τιμή να μοιραστώ το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Beautiful”», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η τραγουδίστρια.

«Σταματήστε να ακούτε τους άλλους, πάρτε το χρόνο σας, βάλτε τη σκέψη σας, το σώμα σας και την ψυχή σας σε προτεραιότητα», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία και η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών, του 14χρονου Μαξ  και της 8χρονης Summer Rain, κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιp του διάσημου κομματιού της, θέλοντας να δείξει μία δυνατή εικόνα του πώς μπορεί να νιώθει το παιδί μας και πώς μπορεί να επηρεαστεί η αυτοπεποίθησή του

Με το remake του βίντεο κλίπ η ποπ τραγουδίστρια θέλει να τονίσει και συνάμα να ασκήσει κριτική σε αυτήν την πραγματικότητα του να μεγαλώνεις με την τόσο μεγάλη επιρροή του διαδικτύου και των social media, καθώς και του ανελέητου αγώνα για την τέλεια selfie με επιπτώσεις στην ψυχική υγεία.  

Δείτε ολόκληρο το βίντεο κλιπ

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Αποσύρθηκε παιδικό φόρεμα εξαιτίας κινδύνου για τραυματισμό – Ανακλήθηκαν πολλά ακόμα

Τροχαίο στην Πάφο: Στο Μακάρειο Νοσοκομείο δύο παιδιά 8 και 11 ετών

Έκκληση για νέα μαμά: Γεννά σήμερα το μωρό της και δεν έχει ούτε τα βασικά!