Αυτός ο διευθυντής όχι μόνο δεν τιμώρησε τον μαθητή, αλλά έκανε κάτι πολύ συγκινητικό

Ένας διευθυντής σχολείου παρέδωσε μαθήματα σεβασμού, αλληλεγγύης, αγάπης και στήριξης προς τους μαθητές του που μπορεί να αντιμετωπίζουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Απέδειξε ότι δεν πρέπει ο δάσκαλος ή ο διευθυντής να είναι τιμωρός, αλλά να στέκεται κοντά στα παιδιά.

Τι συνέβη; Ένα πρωί ένας μαθητής αρνήθηκε να βγάλει το καπελάκι του και να μπει στην τάξη κι έτσι παραπέμφθηκε στον διευθυντή.

Εκείνος, όμως, αντί να αποβάλει το παιδί από το σχολείο,  αφού μίλησε πολύ με το παιδί, προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική κίνηση που το έκανε να νιώσει πολύ όμορφα. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει καλέσει τους γονείς του στο σχολείο για να τους κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Προτίμησε, όμως να σκύψει πάνω από το παιδί, να σταθεί κοντά του και να… του φτιάξει το κούρεμα ο ίδιος, καθώς δεν ένιωθε άνετα και αναγκαζόταν να φορά το καπέλο του.

Αυτός ο δάσκαλος προτίμησε να αφήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά του και να ασχοληθεί με το παιδί. 

Και μαντέψτε, ο μικρός ευχαρίστησε τον διευθυντή του, ζητώντας συγγνώμη για την συμπεριφορά του μέσα στην τάξη και απέναντι στους υπόλοιπους συμμαθητές του και τον δάσκαλό του.