Αυτή είναι η απόλυτη καλοκαιρινή πλεξούδα για μαμάδες και κόρες

Οι πλεξούδες αποτελούν το κατ’ εξοχήν χτένισμα του καλοκαιριού, με την πλεξούδα “mohawk” να βρίσκεται στο… κέντρο του ενδιαφέροντος για το καλοκαίρι του 2019.

Η συγκεκριμένη πλεξούδα ξεκινά από την κορυφή του κεφαλιού και συνεχίζει μέχρι τις άκρες των μαλλιών (αν εσείς το θέλετε), μπορεί να πιάσει όλα τα μαλλιά ή να χωριστεί σε διαφορετικά σημεία. Το πιο συνηθισμένο πιάσιμο είναι αυτό των 3 πλεξούδων σε όλο το κεφάλι, αλλά οι παραλλαγές είναι πολλές και μπορείτε να διαλέξετε όποια σας αρέσει.

Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και φτιάξτε το πιο ιδιαίτερο χτένισμα στα μαλλιά της κόρης σας και τα δικά σας! Διαλέξτε αξεσουάρ, τσιμπιδάκια, χρυσόσκονες ή ό,τι άλλο σας αρέσει και… ξεκινήστε!

Πώς θα φτιάξετε τις πλεξούδες “Mohawk”

Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σε τρία ίσα μέρη. Αρχίστε να πλέκετε μικρές γαλλικές πλεξούδες στο κάθε σημείο (το αποτέλεσμα θα πρέπει να θυμίζει την κεντρική φωτογραφία φωτογραφία). Μπορείτε να συνεχίσετε το πλέξιμο μέχρι τις άκρες των μαλλιών ή να σταματήσετε σε όποιο σημείο θέλετε. Ασφαλίστε με λαστιχάκια.

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε την κλασική πλεξούδα “Mohawk”

Περισσότερες ιδέες για πλεξούδες “Mohawk”

Και αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο δοκιμάστε τα παρακάτω

Δείτε στα παρακάτω video βήμα βήμα πώς θα φτιάξετε τις πλεξούδες «mohawk»