Αποχή κάνουν δάσκαλοι την Τρίτη – Δείτε πού και ποιες ώρες

Στάση εργασίας αποφάσισαν τα μέλη του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 07:30 μέχρι και τις 08:25 το πρωί, λόγω των καυσαερίων και των αναθυμιάσεων καυσίμων τα οποία προκύπτουν από την δράση συγκεκριμένων μονάδων στην περιοχή.

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την σχολική μονάδα, την ίδια ημέρα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται τα μαθήματα.

Την ίδια στιγμή, η ΠΟΕΔ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής με κύριο αίτημά τους την άμεση και αποτελεσματική δράση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους έτσι ώστε να προστατευτεί η υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η ΠΟΕΔ θα συμμετάσχει στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου το πρωί, έξω από το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο, την οποία διοργανώνει ο Τοπικός Σύνδεσμος Γονέων.

Για την ΠΟΕΔ , τα ζητήματα Ασφάλειας και Υγείας στις Σχολικές μας Μονάδες αποτελούν προτεραιότητα, γι αυτό καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση και να προστατεύσουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών στο Γ΄ Ιδαλίου, πριν να είναι αργά.