Από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ πέθανε ο 16χρονος στην Λάρνακα

340ml αλκοόλης εντοπίστηκαν στο αίμα του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου στο χωριό Τρούλοι της επαρχίας Λάρνακας.

Τα 340 ml αλκοόλης που ανιχνεύθηκαν στο αίμα του και άλλα υγρά που λήφθηκαν μεταθανάτια από τη σορό, σύμφωνα με επιστημονικές πηγές, παραπέμπουν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο 16χρονος περιέπεσε σε κώμα πριν εκπνεύσει, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο φαίνεται πως δεν υπήρξε καμιά πρωτοβουλία ή ενέργεια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τι ρόλο παίζει ο εκφοβισμός στον χαμό του 16χρονου;

Με το ερώτημα κατά πόσον όντως ο άτυχος Παναγιώτης Στεφανής υπήρξε θύμα συστηματικού μπόουλινγκ από συμμαθητές του ακόμα να πλανάται, η προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον στο να ερευνηθεί κατά πόσον η κατανάλωση του αλκοόλ συνδέεται με το μπόουλινγκ και έγινε κατόπιν πίεσης και όχι οικειοθελώς.

Πέραν των πιο πάνω, στον φάκελο της υπόθεσης αναμένεται ότι θα υπάρχουν ευρήματα και συμπεράσματα που ίσως να μην είναι ποινικά κολάσιμα από τη Δικαιοσύνη, όσον αφορά το μπούλινγκ.

Διαβάστε για τα video που καίνε τους φίλους του 16χρονου

Ο θάνατος επήλθε στον χώρο του πάρτι

Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι το σενάριο που κυκλοφόρησε στους Τρούλλους λίγες ώρες μετά την τραγωδία έκανε λόγο για κατανάλωση αλκοόλης εντός της οικίας όπου γινόταν το πάρτι.

Ο Παναγιώτης κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και όταν εξήλθε στην αυλή της οικίας και κάθισε στο γρασίδι, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ακουγόταν «ροχαλητό» από τους πνεύμονες του, γεγονός που κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες εξέλαβαν ως ένδειξη ότι ο 16χρονος αποκοιμήθηκε.

Και μόνο αφού παρήλθε χρόνος, ανησύχησαν κάποιοι νεαροί και αναζήτησαν βοήθεια από μεγαλύτερους σε ηλικία. Ανάμεσα τους και ο αστυνομικός πατέρας ενός παιδιού, που ήταν ο πρώτος ίσως άνθρωπος που κατέβαλε ουσιαστική προσπάθεια για να επαναφέρει το παιδί, αλλά όμως ήταν πλέον αργά.

Νέο video με άσκηση bullying στον 16χρονο

Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα σε σχέση με τον εκφοβισμό που δεχόταν από συμμαθητές του πριν τον τραγικό θάνατό του ο 16χρονος μαθητής Παναγιώτης Στεφανή από τους Τρούλους, που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, που λήφθηκε μια μέρα πριν το πάρτι, ο 16χρονος δέχεται οδηγίες για να εξυβρίσει συγκεκριμένο κόμμα και πολιτικό, καθώς και ποδοσφαιρική ομάδα που προφανώς στήριζε, ενώ φαίνεται να στέκεται σε στάση προσοχής.

με πληροφορίες από το philenewes.com και τον reporter.com.cy