Απίστευτο video με 2χρονο αγοράκι να παρασύρεται στην ταινία αποσκευών του αεροδρομίου

Σοκαριστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν λίγο καιρό, όταν 2χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από ταινία αποσκευών.

Το μικρό παιδί έπαιζε κοντά στο μηχάνημα που μεταφέρει τις αποσκευές των επιβατών μετά το check in, όταν ανέβηκε πάνω του, μια βαλίτσα τον παρέσυρε και τον έβαλε σε κίνηση εντός του ιμάντα.

Η μητέρα του ανέφερε πως άφησε τον γιο της για μόλις δύο λεπτά προκειμένου να τυπώσει την κάρτα επιβίβασης. Έστρεψε την προσοχή της για ελάχιστα λεπτά αλλού και ο γιος της είχε χαθεί. Λίγο αργότερα τον έβλεπε να παρασύρεται από τον ιμάντα του μηχανήματος αποσκευών πίσω από τον κισέ εισιτηρίων της Spirit Airlines.

Το βίντεο του ατυχήματος από το αεροδρόμιο

Το αγόρι έσπασε το χέρι του στο αεροδρόμιο

Το προσωπικό του αεροδρομίου έσπευσε να απεγκλωβίσει το μικρό αγόρι που φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πως είχε σπάσει το δεξί του χέρι.

«Η Spirit Airlines είναι ενήμερη για περιστατικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield Jackson όπου ανήλικο παιδί χωρίς επιτήρηση πέρασε από το κισέ εισιτηρίων μας που δεν διέθετε προσωπικό εκείνη την ώρα. Το παιδί έφτασε στον χώρο αποσκευών μέσω της ταινίας και υπέστη κάποιους τραυματισμούς. Εργαζόμαστε εμ την εταιρία και το αεροδρόμιο προκειμένου να διασφαλίσουμε πως όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ευχόμαστε τα καλύτερα για την ανάρρωση του παιδιού» ανέφερε η εταιρία στο κισέ της οποίας συνέβη το περιστατικό.