Απίστευτο! Πατέρας ταρακούνησε το 7 μηνών μωρό του προκαλώντας του μόνιμες αναπηρίες

Σε 6 χρόνια φυλάκιση δικάστηκε πατέρας που άφησε ανάπηρο το μωρό του, αφού το ταρακούνησε βίαια.

Ο 27χρονος πατέρας, είχε υπό την εποπτεία του το μωρό για λίγη ώρα, τον Απρίλιο του 2018, όταν η μητέρα του είχε ξαπλώσει σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού τους στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

“Το μωρό άρχισε να κουνά παράξενα και να χτυπά τα χείλη του έπειτα από ένα βράδυ ανεξέλεγκτου κλάματος”, είπε η μητέρα του μωρού στο δικαστήριο, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων της περιοχής.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι το μωράκι υπέφερε από εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο και τραύματα στη σπονδυλική στήλη, ενώ οι γιατροί αργότερα δήλωσαν ότι θα μπορούσε να υποφέρει σε όλη του τη ζωή από κάποια αναπηρία.

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη δύο μέρες μετά το συμβάν και οδηγήθηκε σε δίκη για πρόκληση σωματικής βλάβης και παραμέληση ανηλίκου. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι το μωρό υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις για τουλάχιστον ένα 24ωρο, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και η τιμωρήθηκε και η μητέρα με 2 χρόνια κοινωνική εργασία.

Συγγενής του πατέρα είπε πως δεν πιστεύει ότι κάτι έγινε εσκεμμένα. “Ήταν ένας άπειρος πατέρας, που προσπαθούσε να ηρεμήσει το παιδί του που έκλαιγε ασταμάτητα”, ενώ ο ίδιος είχε πει πως το μωρό του γλίστρησε από τα χέρια.

Ο 27χρονος τότε πατέρας καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση, με αναστολή.

πηγή: dailymail.com