Αναζητούνται δυο 11χρονα παιδιά στη Λάρνακα – Πιθανή απαγωγή

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές Λάρνακας, αφού σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9:30, κλήθηκε προς αναζήτηση δύο 11χρονων παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, άγνωστος άνδρας ζήτησε από τα δύο παιδάκια να τον ακολουθήσουν για να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία έξω από Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Το περιστατικό εν συνεχεία μεταφέρθηκε από άλλους μαθητές στους εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου, που είχαν πλήρη άγνοια για μεταφορά βιβλίων.

Η διεύθυνση του σχολείου σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, μέλη της οποία χτενίζουν την περιοχή για εντοπισμό των δύο παιδιών, ενώ «σηκώθηκε» και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των δύο παιδιών είναι Έλληνες, οικογενειακοί φίλοι. Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι γιατρός στο νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η μητέρα του δεύτερου παιδιού εργάζεται ως νοσοκόμα. Οι ίδιοι είπαν στην αστυνομία, ότι δεν υποψιάζονται κανέναν και ότι τα δύο παιδιά είναι απλά συμμαθητές και φίλοι.

Μάλιστα, ένα τρίτο παιδάκι, επίσης από οικογένεια γιατρού, είπε προ ολίγου, ότι κλήθηκε και εκείνο από τον δράστη να πάει κοντά του.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για άντρα ηλικίας 50 – 60 ετών ύψους 1.70 και 1.75.  Ο φερόμενος δράστης φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα και γιλέκο σκούρου χρώματος αμάνικο. Περιγράφεται ως εύσωμος γύρω στα 100 κιλά ενώ φορούσε και καπέλο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Αστυνομίας:

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται, από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

https://www.facebook.com/cypolice/photos/a.172217012953498/1085252924983231/?type=3&theater