Ανακαλείται το παιδικό Physiomer Baby Unidoses: Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας

«Αγαπητέ καταναλωτή,

Ως υπεύθυνος κατασκευαστής του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Physiomer Baby Unidoses, αποφασίσαμε να προβούμε σε οικειοθελή ανάκληση της παρτίδας G239469 με λήξη 03/2027 και ΜΟΝΟ.

Αυτή πραγματοποιείται εξαιτίας θεμάτων που εμφανίστηκαν κατά την διάρκεια της επικύρωσης της διαδικασίας αποστείρωσης, και τα οποία θα μπορούσαν θεωρητικά να οδηγήσουν σε ενδεχόμενη επιμόλυνση του προϊόντος.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί μόλυνση στο ίδιο το προϊόν, σεβόμενοι τους πελάτες και τους καταναλωτές μας και έχοντας ως πάγια πολιτική της εταιρείας μας τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία πληρούν απόλυτα και στο σύνολό τους τις προδιαγραφές ασφαλείας των καταναλωτών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην παραπάνω οικειοθελή ανάκληση.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτή αναγνωρίζονται από τον αριθμό παρτίδας G239469 με λήξη 03/2027 και τέθηκαν στην αγορά το διάστημα 06/03/2024-20/03/2024.

Εάν έχετε στη διάθεσή σας προϊόν από την προς ανάκληση παρτίδα, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν.
  2. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον επαγγελματία υγείας.
  3. Επιστρέψτε το αχρησιμοποίητο ή μη ανοιγμένο προϊόν στο σημείο αγοράς του.

Η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Τοπικό Διανομέα C.A.Papaellinas Ltd στο +357 22 741 741».

Διαβάστε επίσης:

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στην 8χρονη Καισαριανή

Συγχαρητήρια! Άλλο ένα μετάλλιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου!