Ο εθισμός σε βιντεοπαιχνίδι φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του 14χρονου, ο οποίος στις 3.30 τα ξημερώματα στο κατεχόμενο Λευκόνοικο, σκότωσε με όπλο την μητέρα και τον πατέρα του, ενώ κοιμόνταν, και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο εαυτό του.
Ο έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε.
Η «αστυνομία» σε ανακοίνωσή της γράφει ότι νεκροί είναι ο Ιμπραχίμ Τσιομπάνογλου, 52 ετών και η 48χρoνη Μπενγκιού Τσιομπάνογλου, ενώ ο 14χρονος Τσινάρ τραυματίστηκε βαριά και υπέκυψε στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Κατεχόμενα: 14χρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε
Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Τσινάρ Τσιομπάνογλου έπαιζε πολλές ώρες Playstation και πιο πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και είχε μαλώσει γι’ αυτό το λόγο με τον μεγαλύτερο αδερφό του, 18 χρονών, εναντίον του οποίου φαίνεται να κινήθηκε κρατώντας μαχαίρι χθες το μεσημέρι.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως γράφει η Kibris Postası, περιέχει σκληρή βία και γι’ αυτό το περιεχόμενό του δεν θεωρείται κατάλληλο για παιδιά.
Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 14χρονος φέρεται να ανήκε στον πατέρα του που ήταν εν αποστρατεία αξιωματικός του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα.









