9χρονος μαθητής δηλητηρίασε συμμαθητές του επειδή του έκαναν bullying

Αντέδρασε με τον πιο σκληρό τρόπο στο bulling που δεχόταν από τους συμμαθητές του 9χρονος μαθητής Δημοτικού από το Γιλντιρίμ της Τουρκίας: Για να τους εκδικηθεί έβαλε υγρή κόλλα μέσα στα παγούρια με το νερό τους και τους άφησε να τα πιουν!
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο 9χρονος μπήκε κρυφά στην τάξη, όταν οι 25 συμμαθητές του ήταν έξω, στο μάθημα της γυμναστικής. Ξεβίδωσε τα καπάκια από τα παγούρια τους και έριξε μέσα στο νερό την υγρή κόλλα. Μετά τα άφησε ξανά στη θέση τους, οπότε όταν οι συμμαθητές επέστρεψαν στην τάξη διψασμένοι, χωρίς σκέψη ήπιαν από το νερό.
Πολύ σύντομα, αρκετά από τα 25 παιδιά άρχισαν να νιώθουν άσχημα.
Οι δάσκαλοι των παιδιών που διαπίστωσαν ότι κάτι έχει συμβεί, κάλεσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους 25 μαθητές στο νοσοκομείο για προλοπτικές εξετάσεις. Ευτυχώς, κανένα παιδί δεν κινδύνευσε και όλα, λίγη ώρα μετά, επέστρεψαν στα σπίτια τους καλά στην υγεία τους.
Ο 9χρονος που επιδίωξε να δηλητηριάσει τους συμμαθητές τους, αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, ενώ φέρεται να είπε στους δασκάλους του: «Ήθελα να τους εκδικηθώ επειδή με κορόιδευαν».