Η χορωδία Μικροί εθελοντές του Δήμου Στροβόλου, «Τραγουδώ για ένα Σκοπό» και μαθητές από την σχολή Music Moments Studio, μας δίνουν ραντεβού απόψε στον ανοιχτό χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμος Στροβόλου για καλό σκοπό.
η χορωδια
Οι Εθελοντές και ο Δήμος Στροβόλου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια ακόμη πιο ιδιαίτερη παιδική χορωδία, με την επωνυμία: Χορωδία Νέων Εθελοντών Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώντας για έναν σκοπό». Η χορωδία δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη της μουσικής κουλτούρας και της ομαδικότητας των μελών μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και την οικονομική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνεται από τις παραστάσεις της χορωδίας, προσφέρεται για την ενίσχυση διαφόρων φιλανθρωπικών σκοπών.
Η χορωδία ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα μόνο για αυτήν, καθώς και άλλα. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει τρεις δισκογραφικές δουλειές, ενώ ετοιμάζεται για την τέταρτη με νέα τραγούδια, που έγραψαν οι μουσικοί της, Κλεοπάτρα Χαραλάμπους και Άγγελος Δούκας, με τη συμμετοχή άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών από την Κύπρο και το εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Διαβάστε επίσης:
Διαψεύδουν το ΥΠΟΙΚ για τη χορηγία ηλεκτρικού ρεύματος
Κατερίνα Ανδριέλου: Φιλόλογος και μαμά κάνει γνωστή την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο
Μαμά κατεβαίνει σε απεργία από τις δουλειές του σπιτιού και το βίντεο στο TikTok, γίνεται viral!









