Σοκ σε σχολείο στην Κρήτη: «Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές»

Οι συμμαθητές του παρακολουθούν άπραγοι τον άγριο ξυλοδαρμό του

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός μαθητή στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Η αγριότητα με την οποία ανήλικος χτυπά μαθητή της δευτέρας γυμνασίου, σε σχολικό συγκρότημα της ΠΕ του Ηρακλείου σοκάρει. Όπως σοκάρει και η στάση των υπόλοιπων μαθητών που τον προτρέπουν να συνεχίσει να χτυπά τον 14χρονο, ενώ οι ίδιοι στέκονται πάνω από το θύμα με τα κινητά τους, καταγράφοντας τον ξυλοδαρμό.

Οι υπόλοιποι μαθητές ακούγονται να παρακινούν το δράστη να συνεχίσει να χτυπά το θύμα, που φαίνεται ανίκανο να αντισταθεί«Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Ο δράστης φτάνει στο σημείο να τον πατάει με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό. Το βίντεο διέρρευσε προκαλώντας σάλο στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου, το οποίο δεν φαίνεται να έχει κινήσει ακόμη τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος στην κακοποίηση παιδιών ζητούν μαθητές μέσω της τέχνης

Οι Μικροί Εθελοντές πάνε για Πασχαλινό Κυνήγι