Ένας 16χρονος συνελήφθη στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Αργάκας στην Πάφο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο που είναι εγγεγραμμένο στην εταιρεία που διατηρεί ο πατέρας του, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και άδεια κυκλοφορίας.
Μάλιστα, το θράσος του νεαρού ξεπέρασε κάθε όριο, αφού αγνόησε επιδεικτικά το σήμα αστυνομικού που διενεργούσε έλεγχο οχημάτων στην περιοχή, συνεχίζοντας να οδηγεί το αυτοκίνητο αλόγιστα και επικίνδυνα. Τόσο ο νεαρός όσο και ο πατέρας του, αρνήθηκαν να προσέλθουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ύστερα από αυτό τα μέλη της αστυνομίας αποτάθηκαν στο Δικαστήριο που εξέδωσε διάταγμα σύλληψης για τον 16χρονο, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στο τμήμα προσήλθε τελικά και ο πατέρας του. Οι δύο άνδρες κατηγορήθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.









