Ο «Tοίχος της Kαλοσύνης» έφτασε και στη Λεμεσό!

Ο «Τοίχος της Καλοσύνης» έφτασε και στη Λεμεσό! Στην οδό Σαριπόλου μπορείτε να δώσετε χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, κρεμώντας σακούλες με φαγητό ή ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

«Μετά από μια μικρή σκέψη και με αφορμή το Street Life Festival έχουμε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα και στον τόπο μας. Ας το δούμε σαν μια μικρή πρωτοβουλία για να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη… Ας περάσουμε το μήνυμα πως οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν την κάθε δυσκολία ενωμένοι…», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας.

Ο Τοίχος της Καλοσύνης ξεκίνησε από κάποιο άγνωστο πρόσωπο στην πόλη Mashhad στο Ιράν και συνεχίστηκε στη Μπολόνια της Ιταλίας, έπειτα στην Έλλαδα σε Άθηνα, Ηράκλειο, Βόλο, Κόρινθο, Κοζάνη και Λάρισα. Ο σκοπός του τοίχου είναι ένα παράθυρο επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ανθρώπων που μπορούν να τους βοηθήσουν να τις ξεπεράσουν. Ο καθένας μπορεί να αφήσει κάτι στον τοίχο, ένα μικρό υστέρημα για όσους περνούν δύσκολες μέρες, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να πάρουν ό,τι χρειάζονται χωρίς να είναι απαραίτητο να ρωτήσουν κάποιον για βοήθεια.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία