Μελία Κράιλινγκ και Μιχάλης Σαράντης: Η Μάρμω και ο Κίτσος -των Πανθέων- κλέβουν την τηλεοπτική παράσταση

Η Μελία Κράιλινγκ και ο Μιχάλης Σαράντης είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς. Υποδύονται την Μάρμω και τον Κίτσο, αντίστοιχα, στους Πανθέους του ΣΚΑΪ και κλέβουν την παράσταση.

Εκείνη είναι παντρεμένη με τον πολύ μεγαλύτερό της, τον Ανδρέα. Είναι μια γυναίκα παθιασμένη και όμορφη. Μπαίνει στην οικογένεια των Πανθέων και ερωτεύεται τον Κίτσο, τον ανιψιό του Ανδρέα.

Η Μελία Κράιλινγκ που υποδύεται τη νεαρή σύζυγο του Ανδρέα και πέτρα του σκανδάλου λέει για τη Μάρμω: «Όσοι με βλέπουν μου λένε πως είμαι όμορφη. Ευγενής. Υπερήφανη και έξυπνη. Όμως δυστυχώς λένε πως είμαι κι ανώριμη… Ίσως. Έχοντας χάσει μικρή τους γονείς μου σε ένα ναυάγιο, ο Ανδρέας θα μου καλύψει το κενό που άφησε η απουσία τους.

Η οικογένεια των Πανθέων με αντιμετωπίζει καχύποπτα και εχθρικά. Με κατηγορούν πως παντρεύτηκα τον Ανδρέα για τα χρήματα και το κύρος που κουβαλάει το όνομά του, όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι μαζί του γι’ αυτό. Τον αγαπάω αληθινά, τον σέβομαι, τον εκτιμάω. Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου. Κι ο Κίτσος… το πάθος στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ.»

Ο Μιχάλης Σαράντης ο ζωγράφος που θα μπει ανάμεσα στον θείο και τη γυναίκα του περιγράφει τον ήρωά του: «Με αφορμή την έκθεση των τελευταίων έργων μου σε μια μεγάλη γκαλερί της Αθήνας, επιστρέφω από το Παρίσι όπου έμενα τα τελευταία δύο χρόνια. Στη γκαλερί, θα συναντήσω τυχαία τη Μάρμω, χωρίς να γνωρίζω αρχικά πως είναι η σύζυγος του θείου μου, Ανδρέα Πανθέου.

Θα γοητευτώ από αυτήν, όμως όταν συνειδητοποιήσω τη σχέση που έχει με την οικογένεια, θα κάνω πίσω και δεν θα εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Όταν όμως ο αγαπημένος μου θείος, μου ζητήσει να κάνω το πορτρέτο της Μάρμως, τότε θα έρθω αντιμέτωπος με κάτι απρόσμενο για εμένα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ερωτεύομαι με πάθος μια γυναίκα αλλά γνωρίζω πως ένα βήμα προς αυτήν θα είναι και ένα βήμα προς την καταστροφή…»

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman 

Διαβάστε επίσης:

Ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο χειροτεχνίες και παραμύθια: Στο φετινό Nicosia Book Fest

Παζαράκι και μουσική στην παλιά Λευκωσία: Για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ