Ξεχωριστές μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

Ραντεβού στο MoonWalk 2023, σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Στο φετινό ραντεβού θα συμμετέχουν περισσότεροι από 132 μουσικοί σε 30 μουσικές σκηνές κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με δωρεάν είσοδο, κατά μήκος του ομορφότερου παραλιακού πεζόδρομου της Κύπρου. Το φετινό ραντεβού του MoonWalk 2023, έχει ανανεωθεί για την Πέμπτη 31 Αυγούστου, από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Εναρκτήριο σημείο του μοναδικού αυτού μουσικού και μελωδικού περιπάτου αποτελεί το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Περνέρα, και ολοκληρώνεται μετά από 5 χιλιόμετρα στην παραλία του «Fig Tree Bay» στον Πρωταρά. Ενώ ταυτόχρονα, οι περιπλανητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανσέληνο μέσα από τα τηλεσκόπια του Κυπριακού Οργανισμού Αστρονομίας που θα είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του πεζόδρομου.

Το φετινό MoonWalk, επίσης, είναι αφιερωμένο εις μνήμην της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγία. Η Νεολαία Παραλιμνίου αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη της μαστόρισσας με το να οργανώσει όλους τους Μουσικούς που θα λάβουν μέρος στο MoonWalk να παίξουν τραγούδια της, με το δικό τους ύφος η ώρα 22:45, μετά την ολοκλήρωση των πυροτεχνημάτων!

Η Νεολαία καλεί το κοινό να βιντεογραφήσει την κάθε μπάντα και να μας στείλει τα βίντεο τους για να μπουν στον διαγωνισμό.

Και για να μην ξεχνιόμαστε… η είσοδος προς το κοινό, διατίθεται εντελώς δωρεάν!

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία για περιστατικό βίας εις βάρος ανήλικης μαθήτριας Δημοτικού, με αυτισμό από τη σχολική συνοδό της

6 θεατρικοί συγγραφείς, 6 σκηνοθέτες και 18 ηθοποιοί συναντιούνται στη Λευκωσία