Καθαρίζουμε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Κύπρου Την παραλία Λάρα στην Πάφο

H Νεολαία Οικολόγων, η Οικολογική Κίνηση Κύπρου, το Center for Social Innovation και το RESET, δηλώνουν και φέτος το παρών τους στην καθιερωμένη Παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού παραλιών και καταμέτρησης των σκουπιδιών της θάλασσας, με το σύνθημα «Wish you were clean VOL IV».

Διοργανώνουν καθαρισμούς παραλιών σε όλη την Κύπρο για την αντιμετώπιση της ρύπανσης και της διατήρησης του φυσικού περιβάλλον, εξ ου και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στις 10.00 στην Παραλία Λάρας, Ακάμας Πάφος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Νεολαία Οικολόγων

Η Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) αποτελεί την Οργάνωση Νεολαίας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Η οργάνωση στοχεύει να συντονίσει τις δραστηριότητες νέων ατόμων που συμμερίζονται τις αρχές της πολιτικής οικολογίας και είναι έτοιμοι να εργαστούν για την επίτευξη τους.

Ορισμένοι από τους στόχους και τις δράσεις της είναι η ευαισθητοποίηση των νέων ατόμων στα περιβαλλοντικά προβλήματα στοχεύοντας στην απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης, η αντιπροσώπευση της Κύπρου σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό, συνέδρια, συμμετοχή σε δίκτυα νεολαιών, η εκπαίδευση και ενημέρωση σε θέματα νεολαίας και περιβάλλοντος κλπ.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

Η Οικολογική Κίνηση Κύπρου είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση, με έδρα τη Λευκωσία. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και η προώθηση λύσεων σε περιβαλλοντικά προβλήματα.

CENTER FOR SOCIAL INNOVATION

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας είναι ένα διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, που εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων απαντήσεων σε συστημικές κοινωνικές, εκπαιδευτικές προκλήσεις και προκλήσεις της αγοράς.

RESET

Το RESET αναπτύσσει εποικοδομητικές λύσεις με επίκεντρο την εκπαίδευση στις πιο απαιτητικές κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας. Παράλληλα, επενδύει στη δημιουργία, την εξέλιξη και την επανάσταση κοινωνικών εννοιών, συστημάτων και πρακτικών που δίνουν προτεραιότητα στην ανθρωπότητα.

Ο οργανισμός RESET επιταχύνει και ενισχύει τη θετική τοπική, εθνική, περιφερειακή και παγκόσμια αλλαγή μέσω της δύναμης της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Εγγραφές εδώ

Διαβάστε επίσης:

Χάρτινα καλαμάκια: Βρέθηκαν χημικές ουσίες βλαβερές για υγεία και περιβάλλον

Tι προσφέρει ο χορός στα παιδιά; Η δασκάλα χορού Βασιλική Βέβη απαντά