Η Affidea αγκάλιασε το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η Affidea αγκάλιασε το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023 με τη συμμετοχή της ελίτ της Ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης.

Οι χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ και των τεσσάρων καλαθοσφαιρικών κολοσσών που συμμετείχαν, των ομάδων του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και της Ζαλγκίρις Κάουνας, απόλαυσαν το υπερθέαμα που διεξήχθη στο «Στάδιο Ελευθερία» της Λευκωσίας.

τουρνουά μπάσκετ θεσμός

Το τουρνουά μπάσκετ που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Κύπρο, ταυτίζεται με τις αξίες που πρεσβεύει η Affidea και αυτός είναι ο λόγος της στήριξης της εταιρείας στην υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση. Εκτός από την στήριξη στο θεσμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος απένειμε ένα ξεχωριστό βραβείο στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη.

Για τη στήριξη της Affidea στην όλη προσπάθεια, ο κ. Καρούτζος δήλωσε: «Ο κύριος σκοπός του τουρνουά και ο λόγος που εμπνεύστηκαν οι διοργανωτές, ήταν για να τιμήσουν την μνήμη ενός παιδιού που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και λάτρευε το μπάσκετ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να κρατάμε ζωντανή την μνήμη του και να την τιμούμε μέσα από ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Είμαστε έμπρακτα δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλλει στο να δημιουργηθούν θετικά δεδομένα για το άθλημα και ένα τέτοιο τουρνουά προσδίδει πολλά οφέλη προς αυτή την κατεύθυνση. Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε και αυτή την προσπάθεια με τον τρόπο μας προκειμένου να είμαστε συνοδοιπόροι σε ό,τι μπορεί να φέρει θετικό αντίκτυπο για το αγαπημένο μας άθλημα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που καταφέρνουν να καθιερώνεται το συγκεκριμένο τουρνουά και να κρατά ένα πολύ υψηλό επίπεδο με την ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν και προσφέρουν ένα εξαιρετικό θέαμα».

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

  • Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.
  • Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, κι εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.
  • Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189. Επιπλέον, ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.
  • Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.