Φεστιβάλ για το σαββατοκύριακο

Τα φεστιβάλ ξεκίνησαν και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα απολαύσουμε πολλά. Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις επιλογές για το Σαββατοκύριακο.

pexels-valeriya-1639565.jpg

Burger Week στη Λευκωσία


Το Moondog’s Bar & Grill παρουσιάζει το 8o ετήσιο Burger Week από τις 3 μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Εκεί, ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει εισιτήριο για τη συναυλία των Metallica τον Ιούλιο στη Βαρσοβία. Το Moondog’s Bar & Grill στη Λευκωσία διοργανώνει για όγδοη χρονιά το μοναδικό Burger Week όπου για μία ολόκληρη εβδομάδα, θα προσφέρει μοναδικά γευστικά burgers! 40 επικά ζουμερά burgers, 250+ διαφορετικές μπύρες μαζί με live bands συνθέτουν τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι σου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Μέχρι Κυριακή 9 Ιουνίου, Moondog’s Bar & Grill, Λευκωσία.

Collage_Animation_at_IVAC_2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου


Το Φεστιβάλ συνεχίζεται μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024 στην πάντα φιλόξενη αυλή του Δημοτικού Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή στην Παλιά Λευκωσία. Το Φεστιβάλ κάθε βράδυ αποτελείται από ταινίες μικρής διάρκειας που αποτίουν φόρο τιμής στην Όπερα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Μέχρι Κυριακή 9 Ιουνίου, Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, Λευκωσία, 20.00 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Όλες οι προβολές είναι για άτομα άνω των 18 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο 99 407856 ή στο Facebook, στη σελίδα Images & Views of Alternative Cinema Film Festival.

LBFCover.2e16d0ba.fill-1375x729 (1).jpg

Larnaka Biodesign Festival 2024: Being Embedded


Το Larnaka Biodesign Festival (LBF) είναι μία πρωτοβουλία και πλέον ένας ετήσιος θεσμός του οργανισμού Λάρνακα 2030 στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του καλλιτεχνικού προγράμματος της πόλης προς την πράσινη μετάβαση. Το φεστιβάλ εδράζεται σε πολυθεματικούς άξονες οι οποίοι έχουν ως κοινή συνισταμένη τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με το φυσικό περιβάλλον και όλα όσα εμπίπτουν σε αυτό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου, Λάρνακα.

bikers_002.2e16d0ba.fill-1375x729 (1).jpg

Cyprus Bikers Festival στη Νήσου


Η PartyCity Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών hospitality, διοργάνωσης εκδηλώσεων και ενοικίασης εξοπλισμού παγκύπρια ενώνει τις δυνάμεις της με την STS Events, την μοναδική εταιρεία εκθέσεων, εκδηλώσεων και προβολής στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας στην Κύπρο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, λέσχες μοτοσικλετών και άλλα παρεμφερή προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, θα υπάρχει συνεχής ροή μουσικής από djs, άφθονο street food, δροσερά cocktails και πολλές επιλογές σε ροφήματα και καφέδες.

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουνίου, Βιομηχανική περιοχή Νήσου, Λευκωσία, 11:00-20:00. cyprusbikersfestival.com

Διαβάστε επίσης:

Mia and Me: The Hero of Centopia: Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα

Ανακαλούνται κεφτεδάκια κοτόπουλου: Βρέθηκε σαλμονέλα (pic)