Δύο ανήλικα αδελφάκια, βασάνιζε 36 χρονος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα φέρεται να διέπραξε 36χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμεί υπόθεση στο Κακουργιοδικείο, για βασανισμό, τραυματισμό, απειλών με μαχαίρι και πρόκλησης ψυχικής βλάβης σε 2 ανήλικα αδελφάκια.

Το επαρχιακό δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο υπό όρους ωστόσο ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, άσκησε έφεση υποστηρίζοντας ότι ο κίνδυνος διαφυγής του κατηγορούμενου είναι ορατός, όπως ορατό είναι και το ενδεχόμενο επανάληψης των ίδιων αδικημάτων. Βάσει του μαρτυρικού υλικού, ο εφεσίβλητος ασκούσε συστηματικά βία κατά του ανήλικου.

Σε τέσσερεις διαφορετικές περιπτώσεις φέρεται να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο άσκησης βίας, πέραν του γρονθοκοπήματος, φέρεται να απείλησε τη σωματική ακεραιότητα του με τη χρήση μαχαιριού.

Από όσα αναφέρονται στην απόφαση του εφετείου, ο 36χρονος κατηγορούμενος προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει ακόμη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Κατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση είναι και η μητέρα των παιδιών η οποία κατά τον ουσιώδη χρόνο συγκατοικούσε με τον κατηγορούμενο καθότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών της.

Κλειδωμένο σε αποθήκη με σκύλο

Επίσης, φέρεται να κλείδωνε συστηματικά τον ανήλικο σε μικρή αποθήκη όπου έμενε ο σκύλος κάτω από άθλιες συνθήκες και τον έβγαζε έξω από το σπίτι αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, οι μώλωπες από το γρονθοκόπημα, παρ’ ότι καλύπτονταν με make-up, γίνονταν αντιληπτοί από το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτούσε. Ειδοποιείτο αυθημερόν το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο έστελνε οικογενειακή σύμβουλο για συναντηθεί με τον ανήλικο και να διερευνήσει τις συνθήκες τραυματισμού του.

Τα αδικήματα σύμφωνα με το κατηγορητήριο διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου του 2022 και Ιουνίου του 2023 με την γιαγιά των παιδιών να προχωρεί σε καταγγελία στην αστυνομία όταν διαπίστωσε ότι ένα από τα παιδάκια έφερε μεγάλο μώλωπα στο πρόσωπο.

Πηγή: https://www.sigmalive

Διαβάστε επίσης:

Πριν με κατακρίνετε: Αγαπάω τα παιδιά μου όσο τίποτα άλλο. Όμως μετανιώνω που έκανα

Ρινορραγία (επίσταξη) στα παιδιά: Η παιδίατρος συμβουλεύει