Τρεις έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα!

Τρεις έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα!

Η μυρωδιά είναι το άλφα και το ωμέγα στο σπίτι, είναι αυτή που το χαρακτηρίζει που σου μένει (ακόμα και ως ανάμνηση) που μυρίζεις με το που μπαίνεις σε αυτό.

Και η αλήθεια είναι πως όλες μας θέλουμε – ειδικά όταν έρχεται σε αυτό κάποιος επισκέπτης – η πρώτη αίσθηση που θα έχει από το σπίτι μας να είναι η υπέροχη μυρωδιά του.

Γι’ αυτό βρήκαμε για εσάς τρεις εύκολους τρόπους για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα αποδεικνύεται θαυματουργό υλικό. Και μία από τις πολλαπλές της χρήσεις, είναι και η απορρόφηση των άσχημων μυρωδιών. Μερικά μπολ μαγειρικής σόδας, λοιπόν, σε διάφορα σημεία του σπιτιού ή ακόμη και μέσα στα ντουλάπια είναι αρκετά για να απορροφήσουν τις άσχημες οσμές.

Φλούδες από φρούτα

Εσπεριδοειδή όπως λεμόνια, γκρέιπφρουτ και πορτοκάλια μπορούν να αναμιχθούν μαζί και να δημιουργήσουν πραγματικά φρέσκες μυρωδιές. Τι κάνετε εδώ: αφού τα ξεφλουδίσετε, βάζετε τις φλούδες στο νερό και τις αφήνετε να σιγοβράσουν για μερικές ώρες. Θα διαπιστώσετε πως σε όλους τους χώρους του σπιτιού, θα διαχέεται ένα ευχάριστο και δροσερό άρωμα!

Ψήστε μπισκότα

Ψήσατε για παράδειγμα ψάρι ή μαγειρέψατε μπρόκολο και το σπίτι έχει πάρει την άσχημη μυρωδιά του φαγητού. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Ο, τι και οι επαγγελματίες. Ψήνετε μπισκότα. Ειδικά, αν η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι, το να ψήσετε μπισκοτάκια είναι η καλύτερη (και νοστιμότερη, για να μην ξεχνιόμαστε) λύση. Βέβαια, δε μπορείτε κάθε φορά να φτιάχνετε μπισκότα, αλλά είναι μια καλή λύση αν περιμένετε επισκέπτες. Και θα τους φιλέψετε κάτι και το σπίτι σας θα μυρίζει πραγματικά υπέροχα.

Πηγή: Infowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το πράσινο σαπούνι -15 χρήσεις για το σπίτι που θα σας εκπλήξουν

Πώς θα δημιουργήσουμε μία ήρεμη γωνιά στο σπίτι για τα παιδιά