Τραγωδία: Νεκρός ο άντρας που είχε εγκλωβιστεί στο εργοστάσιο στον Στρόβολο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρογεννητριών στην περιοχή του Στροβόλου στη Λευκωσία.

Ένας άντρας, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο εργοστάσιο, δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση νεκρός ανασύρθηκε εργάτης, Eλληνοκύπριος 62 ετών, ενώ από τις φλόγες υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα άλλα δύο πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία.

Εικόνες από το σημείο

Δηλώσεις Πυροσβεστικής και αυτόπτων μαρτύρων

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις ατόμων που βρέθηκαν στη σκηνή της φωτιάς όταν ξέσπασε σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου. «Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα ένα μπουμ και βγήκα έξω. Όλα είναι πιθανά», δήλωσε στο themaonline η ιδιοκτήτρια του εργοστασίου.

Υπάλληλοι του εργοστασίου δήλωσαν, επίσης, ότι εργάζονταν και η φωτιά ήταν δίπλα τους. Μάλιστα, την ώρα που ξέσπασε μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονταν 10 άτομα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέας Κεττής, είπε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 08:55 σήμερα για ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου.

Όπως ανέφερε, «αρκετές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχαν ανταποκριθεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς».