Το πιο «Παράδοξο Μουσείο» ανοίγει στη Λεμεσό και μας περιμένει για διασκέδαση… χωρίς λογική!

Το πιο «Παράδοξο Μουσείο» ανοίγει στη Λεμεσό και σας περιμένει για διασκέδαση... χωρίς λογική!

Μετά από την τεράστια επιτυχία των Paradox Μuseum σε Όσλο, Στοκχόλμη και Μαϊάμι, το Paradox Museum Limassol, αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.

Με περισσότερα από 50+ εντυπωσιακά εκθέματα, το Paradox Museum Limassol, αποτελεί έναν προορισμό για όλες τις ηλικίες αφού απευθύνετε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, από 4 μέχρι 74.

Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές στιγμές διασκέδασης, ομαδικές επισκέψεις, όπως ιδιαίτερες εξόδους φίλων, σχολικές εξορμήσεις, εκδηλώσεις συλλόγων γονέων και παιδιών.

Το μουσείο είναι ένας προορισμός όπου, τίποτα δεν έχει λογική, κι όμως όλα είναι απόλυτα αληθινά! Γνωστά παγκοσμίως ως ένας από τους πιο καινοτόμους χώρους στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, τα μουσεία Paradox Museum μαγεύουν το μυαλό, ξεγελούν τα μάτια και προσφέρουν διασκεδαστικές εμπειρίες.

Από τις 28 Μαρτίου λοιπόν, το πιο… παράδοξο μουσείο σας προσκαλεί να βιώσετε μία εμπειρία με όλες τις αισθήσεις σας, που θα σας κάνει να αναρωτιέστε για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας.

Θα δείτε την πραγματικότητα μέσα από αλλοιωμένες αντιλήψεις και συναρπαστικές επιστημονικές έννοιες, και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πλήρως διαδραστική εμπειρία μέσω των εκθεμάτων.

Θα ανακαλύψετε πώς μπορεί να ξεγελαστεί ο εγκέφαλος και οι αισθήσεις σας μέσα από ένα συνδυασμό οπτικών και χειροπιαστών ερεθισμάτων και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με διάφορες επιστημονικές ιδέες και παράδοξα.

Το σημαντικότερο είναι ότι θα διασκεδάσετέ δημιουργώντας όμορφες εμπειρίες και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες που οι φίλοι σας δεν θα πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες σας είναι πραγματικές.

Paradox Museum Limassol

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα έσωσε την 17χρονη κόρη της που έπαθε καρδιακή προσβολή – Το σημαντικό μήνυμα της ιστορίας

«Superman: Legacy»: Η νέα ταινία του Σούπερμαν θα μάθει στα παιδιά ποιος πραγματικά είναι

Σε αυτήν την πόλη τα μαθήματα ξεκινούν στις 5.30 τα ξημερώματα για έναν απίστευτο λόγο