Το πάρκο Αγίου Δημητρίου Στροβόλου γεμίζει παιχνίδια για τα παιδιά του Μακάρειου Νοσοκομείου

Πάρκο με παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο ΙΙΙ

Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελπίδα, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας, το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και το Ίδρυμα Αλκίνοου Αρτεμίου, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να αναβαθμίσουν και να κάνουν πιο προσβάσιμο, για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, το Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.

Στόχος είναι να κατασκευαστούν είσοδοι στο Πάρκο, στα σημεία που αυτό γειτνιάζει με το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ και να εμπλουτιστεί το Πάρκο με νέα και πιο κατάλληλα παιχνίδια και κατασκευές.

Επιδίωξη όλων είναι όπως οι μικροί ασθενείς του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους και εφόσον το επιτρέπει η θεραπεία τους, να έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα παιχνίδια και το ωραίο περιβάλλον του Πάρκου.

Το αναβαθμισμένο σημείο του Πάρκου θα είναι και προς τη διάθεση των ασθενών του γειτονικού Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου να κάνουν τη βόλτα τους.

Διαβάστε επίσης:

Φοιτήτρια – οπαδός έσωσε προπονητή αντίπαλης ομάδας επειδή είδε… μια «περίεργη» ελιά στο λαιμό του

Πατέρας γρονθοκοπά παιδόφιλο που επιτέθηκε στην κόρη του μέσα σε ασανσέρ (video)

Υπουργείο Υγείας: Αυτά είναι τα νέα μέτρα – Τι θα ισχύει για τα τεστ στα σχολεία