Το παιδικό βιβλίο «Lyle, Lyle, Crocodile» γίνεται μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ

Το παιδικό βιβλίο «Lyle, Lyle, Crocodile» γίνεται μιούζικαλ

Στη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται ως μιούζικαλ το παιδικό βιβλίο «Lyle, Lyle, Crocodile» από τη Sony Pictures, με πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η υπέροχη ιστορία του Bernard Waber για παιδιά εκδόθηκε το 1965 και αφηγείται τις περιπέτειες του ερπετού που ζει σε ένα σπίτι στην East 88th Street, στη Νέα Υόρκη.

Ο Lyle απολαμβάνει να βοηθά στις καθημερινές δουλειές της οικογένειας Primm και να παίζει με τα παιδιά στη γειτονιά.

Διαβάστε επίσης: Encanto: Η νέα ταινία της Pixar μάς διδάσκει ότι μπορούμε να είμαστε ξεχωριστοί ακόμη και χωρίς ταλέντα (video)

Είναι ο πιο ευτυχισμένος κροκόδειλος που είχε ποτέ κάποιος ως κατοικίδιο έως ότου ένας γείτονας επιμένει ότι ο Lyle ανήκει σε τσίρκο.

Τόσο ο κ. Grumps όσο και η γάτα του, η Loretta δεν συμπαθούν τους κροκόδειλους και ό,τι κι αν κάνει ο Lyle να τους κερδίσει πέφτει στο κενό. Θα χρειαστεί όλη η γοητεία του Lyle – και το θάρρος του – για να αποκαλυφθεί ο ήρωας και ο φίλος που κρύβεται πίσω από αυτό το μεγάλο χαμόγελο κροκόδειλου που έχει.

Διαβάστε επίσης: «Luca»: Ένα σπουδαίο μάθημα… αυτοπεποίθησης από τη νέα ταινία της Pixar που δεν πρέπει να χάσετε

Για τον Μπαρδέμ, έναν ηθοποιό περισσότερο γνωστό για ρόλους όπως αυτούς στην ταινία «Biutiful» και την ταινία «Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους» (για τον ρόλο αυτό βραβεύθηκε με Οσκαρ), η συμμετοχή στην ταινία της Sony Pictures σηματοδοτεί σπάνια κίνησή του στον χώρο ταινιών για οικογένεια. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, βρήκε πολύ του γούστου του την ιστορία του Bernard Waber, από τη στιγμή που του προσφέρθηκε ο ρόλος.

Πηγές ανέφεραν επίσης ότι οι Benj Pasek & Justin Paul, η βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα τραγουδοποιών πίσω από τη μουσική της «La La Land» και της αναμενόμενης «Dear Evan Hansen», θα γράψει πρωτότυπα τραγούδια για την ταινία.

Στη σκηνοθεσία, οι Will Speck & Josh Gordon και το σενάριο θα γράψει πάνω στο παιδικό του Waber ο Will Davies.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου του 2022.

Διαβάστε επίσης: «Το Κόκκινο Μπαλόνι»: Μία αριστουργηματική ταινία για τη φιλία που αξίζει να δείτε με τα παιδιά (video)