Συγκλονίζει ο πατέρας του Κυπριανού: «Το πρόβλημά μου ήταν να βρω το σώμα του»

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κυπριανού: «Το πρόβλημά μου ήταν να βρω το σώμα του»

Συγκλονίζουν για μία ακόμη φορά τα λόγια του πατέρα του 23χρονου Κυπριανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο πατέρας Χριστόδουλος αναφέρθηκε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παραλαβή της σορού του παιδιού του.

«Είμαι καλά, ώρες ώρες όταν το σκεφτούμε ανθρώπινα είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται αλλά από την άλλη πλευρά, είμαστε και Χριστιανοί κι έχουμε άλλον τρόπο να αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα, όχι θεωρητικά αλλά πρακτικά» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για το προφητικό όνειρο του παππού του Κυπριανού.

«Όταν πληροφορήθηκα από τη σύντροφο του γιου μου ότι έγινε το δυστύχημα, θυμήθηκα το όνειρο του παππού και ένιωσα μέσα μου ότι αυτό είναι σοβαρό. Είπα ότι αν έκοψε εισιτήριο για μπροστά μπροστά, είδα τι είχε γίνει και μάτωσε η ψυχή μου. Είναι όπως όταν σου βάζουν ένα μαχαίρι και τρέχει αίμα στην καρδιά σου. Από πού να ζητήσω δικαίωση από τους ανθρώπους; Για όνομα του Θεού, οι άνθρωποι μπορούν να μου δώσουν δικαιοσύνη; Ο Θεός τη δίνει. Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία, ποιος είμαι εγώ για να τιμωρήσω;

Το πρόβλημά μου εμένα ως πατέρας ήταν να βρω το σώμα του. Όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, το πρόσωπό του ήταν ήρεμο, χτυπημένο με μώλωπες, είδα τη ψυχή του μέσα από αυτό και ησύχασα. Όταν έφεραν το σώμα του στην Κύπρο και άνοιξα τη σακούλα, το περιποιήθηκα μαζί με τα αδέλφια του και την παπαδιά. Πολλές φορές ένιωσα τη μαχαιριά όταν δεν με άφηναν να το δω. Ήθελαν να μου το δώσουν πακέτο, να το θάψω πακέτο. Και τους το είπα, ό,τι έχει μείνει να μου το δώσουν να το θάψω» πρόσθεσε ο πατέρας Χριστόδουλος.

Διαβάστε επίσης:

«Μπελ, ο Δράκος και η Πριγκίπισσα»: Μία ιστορία για την ενηλικίωση στον κόσμο των social media

Όσκαρ καλύτερης παιδικής ταινίας στον «Πινόκιο» του ντελ Τόρο -Ποιες ταινίες συναγωνίστηκε

Η γενναία μάχη του μικρού Νικόλα με τον καρκίνο: Ο πόνος στα νεύρα και τα «μικρά θαύματα»