Πόσες ώρες πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά; Μία δασκάλα έχει την άπαντηση (εικόνα)

Μία δασκάλα Δημοτικού από το Wisconsin δημιούργησε ένα πρόγραμμα ύπνου για τα παιδιά, το οποίο ή θα σας κάνει να γελάσετε ή θα σας διαβεβαιώσει για το πόσο καλά κάνετε που βάζετε τα παιδιά σας νωρίς για ύπνο -αν το κάνετε!

Η δασκάλα έχει λάβει υπ’ όψιν της τις ηλικίες των παιδιών και τις ώρες που πρέπει να ξεκουράζονται και έφτιαξε με βάση αυτά το παρακάτω πρόγραμμα.

Ανήρτησε τη φωτογραφία του προγράμματος στη Facebook σελίδα του σχολείου Wilson Elementary, όπου εργάζεται, και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Πολλοί γονείς την επαίνεσαν για την πρότασή της και δήλωσαν ότι ακολουθούν εύκολα αυτές τις ώρες ύπνου, ενώ άλλοι γέλασαν και παραδέχθηκαν ότι είναι πολύ δύσκολο μια οικογένεια να ακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα.

Διαβάστε το προτεινόμενο πρόγραμμα της δασκάλας και πείτε μας: Εσείς θα μπορούσατε να το ακολουθήσετε;

Αν ρωτάτε εμάς, μας φαίνεται πολύ δύσκολο ένα παιδί να κοιμηθεί από τις 6:45, ώρα που οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν καν τελειώσει τις δουλειές τους.

Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με βάση και τις υποδείξεις των περισσότερων γιατρών, τα παιδιά – ανάλογα με την ηλικία τους – πρέπει να ξεκουράζονται πολλές ώρες.

Αν τα έχετε καταφέρει σας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και περιμένουμε να μας πείτε το μυστικό σας!

Δείτε το πρόγραμμα που πρότεινε η δασκάλα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

πηγή: scarymommy.com