Πώς κάθε αλλαγή πάνας μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον

Οι γονείς που θέλουν να αφήσουν έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά τους κάνουν τις σωστές επιλογές από τις πρώτες κιόλας ημέρες

Κάθε νέος γονιός έχει να προσαρμοστεί σε πολλά. Η αλλαγή της πάνας του μωρού είναι σίγουρα ένα από αυτά, αφού τις πρώτες μέρες είναι μια νέα δεξιότητα που πρέπει να αποκτήσει, αλλά και να… τελειοποιήσει, για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάθε νέος μπαμπάς και νέα μαμά πρέπει να μάθουν να καταλαβαίνουν πότε χρειάζεται άλλαγμα το μωρό τους, πώς να αντιμετωπίζουν τις… εκρήξεις μέσα στην πάνα που συχνά σημαίνουν και ότι το μωρό πρέπει να αλλάξει και πάνα και ρούχα, πώς να αλλάζουν το μωρό τους σε εντελώς άβολες αλλαξιέρες εκτός σπιτιού και πολλά άλλα.

Πόσο κοστίζει στον πλανήτη κάθε αλλαγή πάνας

Μέσα σ’ όλα αυτά, οι γονείς που είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι έχουν να ανησυχούν και για το πόσο κοστίζει στον πλανήτη κάθε αλλαγή πάνας. Όχι άδικα, αφού η αλλαγή της πάνας δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Πρέπει να γίνεται τακτικά, ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός και το σύγκαμα στο ευαίσθητο δέρμα, ειδικά ενός βρέφους. Τα νεογέννητα χρειάζονται νέα πάνα μέχρι και 10 με 12 φορές την ημέρα, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα μωρά γύρω στις 6 με 8 φορές. Αυτό κάθε φορά σημαίνει λερωμένη πάνα, χαρτί ή και μωρομάντηλα που καταλήγουν στα σκουπίδια.

Μόνο στην Αγγλία, 3 δισεκατομμύρια πάνες καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο. Η επιλογή για ρούχινες πάνες είναι για τους περισσότερους γονείς δύσκολη, εώς και ακατόρθωτη, αφού οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δεν επιτρέπουν τέτοιες λύσεις και το αρχικό τους κόστος είναι απαγορευτικό για πολλούς.

Αφήνοντας έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας

Τι μπορεί, όμως, να αλλάξει; Η επιλογή στα μωρομάντηλα. Τα Nannys Fresh, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των γονιών και επειδή διαχρονικά νοιάζονται για κάθε μωρό και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, προχώρησαν στη δημιουργία της σειράς Nannys Fresh Eco.

Τα ιδανικά μωρομάντηλα για κάθε χρήση

Τα Nannys Fresh Eco είναι οικολογικά μωρομάντηλα, 100% βιοδιασπώμενα, 100% χωρίς πλαστικό στο προϊόν και σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Χωρίς τεχνητά αρώματα, είναι κατάλληλα για νεογέννητα και για το ευαίσθητο δερματάκι κάθε μωρού. Έρχονται στη γνωστή, βολική συσκευασία Nannys Fresh, που ανοίγει εύκολα και κλείνει καλά, για να διατηρούνται ενυδατωμένα.

Αποτελούν, λοιπόν, μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς που θέλουν κάθε αλλαγή πάνας να βοηθά όσο γίνεται τον πλανήτη και να φροντίζει όσο καλύτερα γίνεται το μωρό τους.

Τι καλύτερο από το να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα καθαρό περιβάλλον, 100% φιλικό προς τον κόσμο του!