Πατέρας έφτιαξε σχολική τσάντα για τον γιο του και η συγκινητική ιστορία τους έγινε viral

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του και θα κάνει τα πάντα για να τους το προσφέρει.

Ειδικά, όταν πρόκειται για τη βελτίωση της ζωής τους και το μέλλον τους. Αυτό έκανε και ένας μπαμπάς από την Καμπότζη για τον γιο του, τον οποίο ήθελε να στέλνει στο σχολείο με όλα τα απαραίτητα.

Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν επέτρεπε στο μικρό παιδί να έχει καινούρια σχολική τσάντα και έτσι ο πατέρας του αποφάσισε να… λάβει δράση.

Τι έκανε;

Έφτιαξε μια καινούρια τσάντα από κλωστές raffia (ύφασμα που η υφή του θυμίζει το δικό μας πλαστικό καλαμάκι).

Στην Καμπότζη πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά έξοδα και να προσφέρουν όσα χρειάζονται στα παιδιά τους. Ο πατέρας του 5χρονου NY Keng, που είναι αγρότης, όταν είδε πως δεν μπορούσε να αγοράσει στον γιο του μια καινούρια σχολική τσάντα, όταν εκείνος άλλαξε σχολείο, αποφάσισε να φτιάξει μία. Στην Καμπότζη μία σχολική τσάντα κοστίζει 30000 ριέλ, περίπου 7€.

Η απόφασή του συγκίνησε όλο το διαδίκτυο.

Η συγκινητική ιστορία που έγινε viral

Την πρωτότυπη τσάντα του μικρού αγοριού πρόσεξε η δασκάλα του, η οποία τη φωτογράφισε και ανήρτησε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αμέσως, η ιστορία του μικρού NY Keng έγινε viral, με πολλούς χρήστες να επιβραβεύουν τον πατέρα και να ζητούν μια ίδια για τα δικά τους παιδιά.