Παρολίγον τραγωδία στην στην Κ. Πάφο: Δείτε από τι κινδύνευσε οικογένεια και λάβετε τα μέτρα σας!

Παρολίγον τραγωδία στην στην Κ. Πάφο: Δείτε από τι κινδύνευσε οικογένεια και λάβετε τα μέτρα σας!

Οικογένεια που διαμένει σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίου Αντωνίου κινδύνευσε από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο που διαμένουν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες γύρω στις 20:30 το βράδυ ενημερώθηκε η Αστυνομία για πρόκληση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κάτω Πάφου επί της οδού Αγίου Αντωνίου.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα;

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν και καταθέσεις που λήφθηκαν είπε ο κ. Ιωάννου φαίνεται ότι εντός της κατοικίας διέμενε οικογένεια μόνιμοι κάτοικοι Κάτω Πάφου αποτελούμενη από 61χρονο τη 54χρονη σύζυγο του και τα παιδιά τους ηλικίας 23 ετών και 18 ετών.

Σύμφωνα με την κόρη τους στην προσπάθεια να τοποθετήσει ηλεκτρική σόμπα εντός του υπνοδωματίου της προκλήθηκε βραχυκύκλωμα στο πολύμπριζο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να επεκταθεί στο ντιβάνι που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της και ακολούθως στις κουρτίνες του υπνοδωματίου.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα αλλά οι ένοικοι  οι γονείς με τα δυο τους παιδιά κατάφεραν να εγκαταλείψουν γρήγορα το διαμέρισμα πριν η φωτιά πάρει διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις είπε ο κ. Ιωάννου δεν προκύπτει θέμα εγκληματικής ενέργειες ωστόσο νέες εξετάσεις θα γίνουν σήμερα το πρωί από την Αστυνομία, της Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία ενώ θα εξεταστεί και η κατάσταση της ηλεκτροδότησης του διαμερίσματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Διαβάστε ακόμα:

Λάρνακα: Ετοιμάζεται ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα αστικά πάρκα στην Κύπρο!

Κίτιο: Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει και καταστράφηκε ολοσχερώς

Κύπριοι μαθητές βάζουν στόχο το παγκόσμιο ρεκόρ στέλνοντας μετεωρολογικό μικροδορυφόρο