Οι 3 καλύτερες προτάσεις εξόδου με τα παιδιά για την Καθαρά Δευτέρα

Όλοι οι Δήμοι της Κύπρου έχουν προγραμματίσει διασκεδαστικές εκδηλώσεις για το ερχόμενο τριήμερο, όμως τρία αγαπημένα όλων των οικογενειών στέκια, έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προτάσεις που αξίζει να λάβουμε υπ’όψιν πρωτού αποφασίσουμε πού θα πάμε με τα παιδιά μας:

Riverland Βio Farm

Η αγαπημένη φάρμα μικρών και μεγάλων, η Riverland στα Καμπιά, μας καλεί να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα, στους καταπράσινους αγρούς της! Προτείνει δε ένα εορταστικό νηστήσιμο πιάτο με πατάτα και πατζάρι βραστό, ταχίνι, σαλάτα, ελιές και φρέσκο βιολογικό πορτοκάλι και ταχινόπιτα! Και όλα αυτά με μόνο €7 κατ’άτομο. Η είσοδος είναι δωρεάν, και τα πιάτα θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας στο τηλέφωνο 99592598.

Η καφετέρια θα λειτουργεί κανονικά για καφεδάκι και χαλβά! Η φάρμα θα είναι ανοικτή απο 10:00 μέχρι τις 17:00 με δωρεάν είσοδο όπως πάντα. Επίσης, θα διεξάγονται διάφορες δραστηριότητες στη φάρμα όπως τάισμα και άρμεγμα ζώων, μάζεμα αυγών, ζύμωμα ελιόπιτας και ψωμιών.

Καθαρά Δευτέρα στο Petrides Farm Park

Η Καθαρά Δευτέρα, η μέρα που έχει ταυτιστεί με την εξοχή, τα λιβάδια και τα βουνά, φέτος, θα είναι πιο ξεχωριστή στο Petrides Farm Park, που προσκαλεί όσους αγαπάμε τη φύση και τα ζώα της φάρμας να περάσουμε σε έναν πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση μια υπέροχη Καθαρά Δευτέρα, με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Γενική είσοδος: €8, Για παιδιά κάτω των 12 ετών: €5, Παιδάκια κάτω των 2 ετών δωρεάν!

*Η είσοδος περιλαμβάνει και το σαρακοστιανό μπουφέ: Διάφορα χόρτα και λαχανικά: Καρότο, σέλινο, κουλούμπρα, ντομάτα, αγγουράκι, παντζάρια, ταχίνι, ταραμά, χούμους, ελιές, ξυδάτα, πίκλες. Ψωμί: Λαγάνα και κουλούρι, ελιωτές,ταχινόπιτες, νηστίσιμος χαλβάς. Θα προσφέρονται διάφορα θαλασσινά καθώς και μακαρόνια με πράσινη ή κόκκινη σάλτσα με επιπλέον χρέωση.

Καθαρά Δευτέρα με τα γαϊδουράκια της GOLDEN DONKEYS FARM στη Σκαρίνου


«Κόβουμε την μούττην της Σαρακοστής» με νηστήσιμα, πέταγμα χαρταετών και παραδοσιακά παιχνίδια για μικρούς κι μεγάλους.  Η Βάσω Νικολή με την ορχήστρα της θα μας διασκεδάσει, ενώ ο Πολιτιστικός Όμιλος Πέρκαλλος θα μας χορέψει. Φέρτε τους χαρταετούς σας και ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη γιορτινή μέρα. Η φάρμα θα είναι ανοικτή από τις 10:00 ως τις 17:00, ενώ το μπουφέ θα ανοίξει στις 12:30.
>> Τιμή: €15 ενήλικες και €8 τα παιδιά. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00. Για κρατήσεις στο 70000620.