Ο «Αφανής Άγγελος» του μικρού Λάμπρου ήταν η έκπληξη για την μικρή Ραφαέλα (εικόνα+vid)

Ο «Αφανής Άγγελος» του μικρού Λάμπρου ήταν η έκπληξη για την μικρή Ραφαέλα

Συγχαρητήρια αξίζει η συγκινητική κίνηση της Εύας Ναζίρη, η οποία δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τον μικρό Λάμπρο Καλλένο, αλλά θέλησε να αποκτήσει ένα έργο του και με αυτό τον τρόπο θα έδινε και η ίδια θα συνείσφερε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Όπως είναι γνωστό ο μικρός Λάμπρος ήταν και ένας ζωγράφος που οι δημιουργίες του ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να προσφέρουν για να στηρίξουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Όπως δήλωσε η κα Εύα Ναζίρη ήρθε για πρώτη φορά μόνη της από την Πάφο, στην Λευκωσία και θέλησε να αγοράσει τον πίνακα για να τον δωρίσει στην κόρη της, Ραφαέλα, η οποία όταν παρέλαβε τον πίνακα έβαλε τα κλάματα.

«Ήταν ένα δώρο έκπληξη για τη κόρη μου, η οποία ήθελε τον πίνακα του Λάμπρου Καλλένου αλλά και να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και πολύ βαθιά για τον μικρό μαχητή», λέει η μητέρα.

Μπορείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθεια αυτή με τα όμορφα σχέδια του μικρού αλλά μεγάλου μαχητή Λάμπρου Καλλένου, με εισφορά αξίας €200 στο https://auctions.karaiskakio.org.cy

Ο Λάμπρος Καλλένος έδινε σκληρή μάχη με την σπάνια ασθένεια, Kaposi Lymphangiomatosiαπό τα πρώτα χρόνια της ζωής του και απέδειξε σε όλους ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής. 

Έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: coffeevibesmagazine.com

Διαβάστε επίσης:

To πρώτο τρέιλερ του Avatar 2 είναι πιο «επικό» από όσο φαντάζεστε (βίντεο)

6 σημαντικοί τρόποι για να συνδεθείτε με το έφηβο παιδί σας, σύμφωνα με τον ψυχολόγο

Άη Βασίλης ετών 10: Δίνει το χαρτζιλίκι του για να αγοράσει παιχνίδια σε παιδιά που έχουν ανάγκη