Κερδίστε 4 προσκλήσεις για το Masterland – Την πόλη που βοηθά τα παιδιά να διαλέξουν ποιο επάγγελμα τους ταιριάζει!

Ξεχάστε πάρκα, παιδικές χαρές και παιδότοπους. Ανακαλύψαμε τον χώρο που θα γίνει ο αγαπημένος κάθε παιδιού! Πλεόν, τα παιδιά σας θα μπορούν να διασκεδάζουν και παράλληλα να κάνουν μαθήματα… επαγγελματικού προσανατολισμού!

Όχι δεν μιλάμε για κάποιο νέο βιβλίο ή μάθημα στο σχολείο, αλλά για το Masterland!

Το Masterland είναι μια πόλη αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και δεκαπέντε που παρέχει ένα ασφαλές και ρεαλιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο τους επιτρέπει να μάθουν διάφορες τέχνες και ν’ ασκήσουν οποιοδήποτε επάγγελμα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Στη Πόλη της Masterland, κάθε παιδί μπορεί να δουλέψει ως υπάλληλος τράπεζας, πυροσβέστης, οδοντίατρος, αστυνομικός, χειρούργος, αρχαιολόγος, να πάρει ένα «μισθό» και να τον ξοδέψει, όπως εκείνο επιθυμεί. Τέτοιου είδους πάρκα, υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο όπως στη Μόσχα, Λονδίνο και Τόκιο.

Η Πόλη της Masterland ξεκίνησε την λειτουργία της στη Λεμεσό στις 3 Αυγούστου, καλωσορίζοντας τους μικρούς επισκέπτες και γονείς για μια πρωτότυπη εμπειρία στο Masterland. Το πάρκο έχει έκταση 5.600 τ.μ, το οποίο χωρίζεται σε 2 επίπεδα και έχει χωρητικότητα μέχρι και 1.000 άτομα σε οποιαδήποτε στιγμή. Την πρώτη μέρα που λειτούργησε το Πάρκο, μάλιστα, έχει φιλοξενήσει περίπου 1.200 επισκέπτες.

Στη Πόλη της Masterland τα παιδιά, έχουν την δυνατότητα να διερευνήσουν περισσότερα από 60 συναρπαστικά επαγγέλματα σε 26 διαφορετικά εργαστήρια. Το κάθε εργαστήριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον να αναπτύξουν την ευρηματικότητα, την ανεξαρτησία και την αυτάρκειά τους.

Όταν ένα παιδί περπατά στους δρόμους, δεν βλέπει ανώνυμα κτίρια, αλλά κορυφαία εμπορικά σήματα με ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά.

Εδώ υπάρχει εργοστάσιο της ΚΕΑΝ, μια Υπεραγορά So Easy και το εργοτάξιο της εταιρείας Prime Property. Τα παιδιά παράλληλα, έχουν την δυνατότητα να προετοιμάσουν και να ψήσουν λαχταριστά μπισκότα των Φούρνων Ζορπάς, να βελτιώσουν το επίπεδο των οικονομικών γνώσεων στην Τράπεζα Κύπρου, να μάθουν πως λειτουργούν τα υδραυλικά συστήματα με την εταιρεία Barrier Water Filters ή και ακόμα να διορθώσουν μια μηχανή αυτοκινήτου στο εργαστήριο Real Car & Tyres.

Με την βοήθεια των εταιρειών, η Πόλη της Masterland εξασφαλίζει με την σειρά της ότι, είναι εξίσου αυθεντική και αληθινή όπως και ο πραγματικός έξω κόσμος.

Τα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλα τα εργαστήρια. Τα παιδιά ηλικίας 3-5 ετών μπορούν να λάβουν εισιτήριο αξίας 10 ευρώ με πρόσβαση σε καθορισμένα εργαστήρια (ο πλήρης κατάλογος διατίθεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης της Πόλης Masterland ή στην ιστοσελίδα τους).

Τα εισιτήρια για τους ενήλικες κοστίζουν 5 ευρώ. Για οικογένειες με 3 παιδιά και άνω , προσφέρεται 15 % έκπτωση.

Η πόλη της Masterland αποτελεί και η ιδανική επιλογή για πάρτι γενεθλίων, αφού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών αλλά και των μεγάλων.
Παράλληλα η δημιουργική ομάδα της πόλης προσφέρει αξιόλογα και ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τα σχολεία, με ποικίλες θεματικές ενότητες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Πέμπτη 14:00 – 20:00
Παρασκευή 14:00 – 21:00
Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00
Δευτέρα-Κλειστό

Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 48, Π. Γερμασόγειας, Λεμεσός, Κυπρος

Τηλ: (+357) 77 777850

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) στην παρακάτω Φόρμα Διαγωνισμού.

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μια από τις 4 μονές προσκλήσεις για το Masterland.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.com.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο Infokids.com.cy καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του, ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στον διαγωνισμό του Infokids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται, ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Infokids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Το δώρο:

Το infokids.cy εξασφάλισε για εσάς 4 ΜΟΝΕΣ, παιδικές προσκλήσεις για να μπορέσουν οι μικροί μας φίλοι να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία! Οι νικητές που κερδίζουν τις προσκλήσεις είναι:

1.Νάντια Κωνσταντίνου

2.Χριστόνα Βαρνάβα

3.Σταλώ Στυλιάνου

4.Φώτης Οντέτση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.