«Μου πλήρωσαν το ρεύμα και μου έφεραν τρόφιμα. Έκλαιγα όλο το βράδυ»: Συγκινεί μόνη μαμά 5 παιδιών

«Μου πλήρωσαν το ρεύμα και μου έφεραν τρόφιμα. Έκλαιγα όλο το βράδυ»: Συγκινεί μόνη μαμά 5 παιδιών

Γεννήθηκε στην Γεωργία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Ελληνοπόντια Νάταλη Κεσίδου, μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών, ζει στην Κύπρο. Την περασμένη Πέμπτη της έκοψαν το ρεύμα γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει τους λογαριασμούς.

Η μητέρα μονογονέας λαμβάνει Επίδομα Τέκνου , Επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας αλλά και διατροφή. Δυστυχώς όμως, τον τελευταίο καιρό κάποια έκτακτα έξοδα, της δημιούργησαν αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει ρεύμα και ενοίκιο.

Ολόκληρη η Πάφος έτρεξε να βοηθήσει τα πέντε παιδιά

«Έχω πέντε παιδιά και είμαι μονογονέας. Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με τα χρήματα που παίρνω από τα επιδόματα αλλά και από τη διατροφή. Κάποια έκτακτα έξοδα όμως, καθώς και τα χρήματα που χρειάζονται κάθε μήνα για τις πάνες και τα γάλατα της μικρούλας μου που είναι 14 μηνών, με έβγαλαν εντελώς εκτός…», ανέφερε η Νάταλη Κεσίδουστο Ant1.com.cy.

«Βέβαια, πολλές φορές δεν έχω χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώνω κανονικά το ενοίκιο και το ρεύμα. Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα μου έκοψαν το ρεύμα .Δεν ήξερα τι να κάνω… Άναβα κεριά όλο το βράδυ.Σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια…», πρόσθεσε.

«Θεέ μου!!! Μίλησα για το πρόβλημά μου σε έναν μόνο άνθρωπο και… ολόκληρη η Πάφος βρέθηκε δίπλα μου. Μίλησα με ένα εθελοντή του σωματείου Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και μέσα σε λίγες ώρες, όλος ο κόσμος βρέθηκε δίπλα μου. Ένας κύριος που έκανε διακοπές στην Κρήτη, με το που το άκουσε, επέστρεψε στην Κύπρο και μου πλήρωσε τον λογαριασμό του ρεύματος. Χθες μάλιστα ήρθε στο σπίτι μου, τον γνώρισα από κοντά και τον ευχαρίστησα», σημείωσε.

«Μου έδωσαν ακόμα και αυτοκίνητο που δεν είχα. Πακέτα με τρόφιμα έρχονται κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου και δεν προλαβαίνω να λέω ευχαριστώ στον κόσμο. Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το Πάσχα. Ένα Πάσχα διαφορετικό, σε αυτόν τον Άγιο τόπο που όσο και αν έχουν αλλάξει οι άνθρωποί του, η ανθρωπιά, η συμπόνια και η αγάπη δεν θα χαθούν ποτέ. Αυτή είναι η Κύπρος! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους αυτούς τους εθελοντές που κάνουν ότι μπορούν για να είμαι ευτυχισμένη εγώ και τα παιδιά μου. Κύπρος σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια αγκαλιά πριν 20 χρόνια και που σήμερα μου δίνεις μια ακόμη μεγαλύτερη. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», κατέληξε.

Πηγή: ant1.com.cy

Διαβάστε επίσης:

H Παραλία των Φοινικούδων είναι από σήμερα πιο καθαρή χάρη στους μαθητές του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»

Με αυτό το πανέξυπνο κόλπο θα φτιάξουμε τέλεια cupcakes-κουνελάκια για το Πάσχα

«Ήθελα να δώσω λύτρωση στο παιδί»: Η κυνική ομολογία του serial killer που συγκλόνισε την Κύπρο