Μωρό τραυματίστηκε την ώρα της καισαρικής – Του έκαναν 13 ράμματα!

Τραγωδία: Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πρωταγωνιστή ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο τραυματίστηκε την ώρα του τοκετού και τους γονείς να ζητούν απαντήσεις από τους γιατρούς.

Το ζευγαρι καλωσόρισε την κορούλα του την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο του Ντένβερ, όμως τη χαρά τους σημάδεψε ένα ατύχημα, καθώς το παιδί τραυματίστηκε την ώρα της καισαρικής τομής στο πρόσωπό του.

Οι φωτογραφίες που έδωσε η οικογένεια στη δημοσιότητα δείχνουν το μωρό να με μία τεράστια ουλή στο αριστερό του μάγουλο, χρειάστηκε 13 ράμματα και πλαστική επέμβαση.

«Είναι ενοχλητικό και άβολο», λέει ο μπαμπάς του μωρού στο Fox31. Από την πλευρά της η μητέρα είπε ότι αρχικά το πλάνο ήταν να γεννήσει φυσιολογικά, αλλά λίγα λεπτά αφότου της έδωσαν ένα χαπάκι για να επιταχύνουν τον τοκετό κι έτσι μπήκε στο χειρουργείο.

«Μας είπαν ότι το παιδί έκανε μία σπασμωδική κίνηση και δεν μπορούσαν να ακούσουν την καρδιά του κι έτσι έπρεπε να προχωρήσουν σε καισαρική», ανέφερε ο πατέρας. Το ζευγάρι, που έχει ένα ακόμη αγοράκι τριών ετών, ανέφερε ότι δεν έχει ξανακούσε ποτέ τέτοιο τραυματισμό στο πρόσωπο ενός μωρού μετά από καισαρική.

Το νοσοκομείο αναφέρθηκε στο περιστατικό του τραυματισμού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη.

«Το Νοσοκομείο του Ντένβερ βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους γονείς. Ενώ είναι μία γνωστή επιπλοκή στις καισαρικές, εμείς εστιάζουμε πάντα στην παροχή φροντίδας στη μητέρα και το παιδί. Η ασφάλεια και η άνεση των ασθενών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα», σημειώνει το νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ

Πηγή: Daily Mail