Μωρό που αυτοκτόνησαν οι γονείς του με λίγες μέρες διαφορά βρήκε ένα ζεστό σπίτι

Έκκληση για βοήθεια: Νεαρό ζευγάρι με νεογέννητο χρειάζεται γάλα και πάνες

Ένα μωρό έμελε την πρώτη εβδομάδα του 2022 να δεχθεί ένα από τα πιο σκληρά χτυπήματα της ζωής.  Οι δύο γονείς του αυτοκτόνησαν με λίγες ημέρες διαφορά, αφήνοντάς το μόνο. 

Ωστόσο, η ζωή στάθηκε πολύ γενναιόδωρη απέναντί του και, κάποιος συγγενής εκδήλωσε την πρόθεση να το υιοθετήσει για να μη μείνει άλλο χωρίς σπιτικό.

Ο Clayton Osteen και η Victoria Pacheco, σύζυγοι και συνάδελφοι αστυνομικοί, έγιναν πρωταγωνιστές ενός τραγικού συμβάντος όταν αποφάσισαν να αφαιρέσουν την ίδια τους τη ζωή ο ένας μετά τον άλλον.

Πρώτος έφυγε ο Clayton και ακολούθησε η Victoria, που δεν άντεξε τον χαμό του συντρόφου της, παρά το γεγονός ότι είχαν αποκτήσει μαζί ένα μωρό που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021 και ήταν μόλις ενός μηνός. 

Μια στενή φίλη του εκλιπόντος δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το ορφανό, επισημαίνοντας:

«Η τελευταία εβδομάδα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου. Οι καρδιές μας πονάνε για τους αυτόχειρες, αλλά πιο πολύ πονάνε για τον μικρό Jayce που δεν θα γνωρίσει ποτέ τους γονείς του, οι οποίοι, όσο αντιφατικό και αν μοιάζει, τον αγαπούσαν όσο τίποτε στον κόσμο».

Μετά από λίγες μέρες, η φίλη του ζευγαριού ανακοίνωσε με χαρά ότι ένας κοντινός συγγενής τους αποφάσισε να υιοθετήσει τον μικρό Jayce για να μην μείνει χωρίς τη γονική μέριμνα και την αγάπη που του αξίζει.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για το μωρό (είναι πάνω από 118 χιλ. δολάρια) θα διατεθούν για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και του μέλλοντός του.

Με πληροφορίες – φωτογραφίες από People

Διαβάστε επίσης:

Έφηβη μητέρα πετά το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών (σοκαριστικές εικόνες)

Ένταλμα σύλληψης σε γονέα που φέρεται να απείλησε Διευθύντρια σχολείου για τα μέτρα

Τα υπέροχα βιβλία της Σοφί Άντερσεν θα βρίσκονται πλέον στη Βιβλιοθήκη μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού!