Μωρό 4 μηνών από την Κύπρο σώθηκε χάρη σε έναν φύλακα – άγγελο εργαζόμενο!

Μωρό 4 μηνών από την Κύπρο σώθηκε χάρη σε έναν φύλακα - άγγελο εργαζόμενο!

Φύλακας άγγελος στάθηκε ένας εργαζόμενος σε δειγματοληπτικό κέντρο για ένα τεσσάρων μηνών μωρό με καταγωγή από την Κύπρο, το οποίο έπαθε επιληπτική κρίση και οι γονείς του δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να την κατάστασή του.

Η 34χρονη Κύπρια, Michelle Κλεάνθους, η οποία ήταν θετική στον κορωνοϊό, πήγε μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά για να κάνουν τεστ. Ξαφνικά όμως, ο τεσσάρων μηνών Κρίστιαν έπαθε επιληπτική κρίση.

Αμέσως, η 34χρονη βγήκε από το αμάξι, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ένα απομονωμένο σημείο του κέντρου δειγματοληψίας, και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Τότε ο Roland Wilkerson, ένας εργαζόμενος, έτρεξε προς την οικογένεια και έσωσε την ζωή του μικρού Κρίστιαν.

Στη συνέχεια, η μητέρα με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον σωτήρα του βρέφους, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει σε αυτοπεριορισμό λόγω της επαφής του με κρούσμα κορωνοϊού.

«Δεν άφησε το βρέφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο»

Η Κύπρια, μιλώντας στη σελίδα Metro, είπε ότι «ήξερα ότι είχα εγώ και ο γιος μου κορωνοϊό, καθώς είχαμε συμπτώματα και πήγαμε για να κάνουμε εξέταση. Όταν πήγα να κάνω τεστ στον Κρίστιαν, διαπίστωσα ότι είχε επιληπτική κρίση. Δεν ήξερα τι να κάνω και άρχισα να φωνάζω για βοήθεια, παρακαλώντας τον Θεό κάποιος να μας βοηθήσει. Ο σύζυγός μου βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο. Από την άλλη πλευρά του χώρου στάθμευσης, κάποιος ήρθε τρέχοντας, πήρε το βρέφος από το αμάξι και εξέτασε εάν ανέπνεε και εάν είχε τις αισθήσεις του. Όταν του είπα ότι ο Κρίστιαν έχει κορωνοϊό, μου απάντησε ότι δεν τον ένοιαζε. Δεν άφησε το βρέφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο».

Το βρέφος πλέον νοσηλεύεται με συμπτώματα κορωνοϊού και μηνιγγίτιδας.

Οι γονείς μιλώντας στο ίδιο μέσο, αναφέρουν ότι «δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε τον Roland. Είχαμε παγώσει από τον φόβο και τον πανικό και ένας ξένος έκανε τα πάντα, δεν το σκέφτηκε καθόλου. Πήρε τον έλεγχο της κατάστασης, έκανε χώρο για το βρέφος μας και το φρόντισε όπως έπρεπε. Έβαλε την υγεία του σε κίνδυνο για να βοηθήσει τον γιο μας. Είναι ένας σύγχρονος ήρωας για μάς και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Πηγή: Sigmalive.com

Διαβάστε επίσης: 

Τα υπέροχα βιβλία της Σοφί Άντερσεν θα βρίσκονται πλέον στη Βιβλιοθήκη μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού!

Σοκαριστικές εικόνες: Στοιβαγμένες έγκυοι και παιδιά σε στρατόπεδα καραντίνας στην Κίνα

Απίστευτο βίντεο: Μωρό πιγκουινάκι τρέχει πανικόβλητο καθώς το παγόβουνο λιώνει