Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο της Margot Robbie ως Barbie στη νέα ταινία!

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο της Margot Robbie ως Barbie στη νέα ταινία!

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie, μέσω του Twitter της Warner Bros. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι η ομοιότητα είναι φοβερή!

Όπως είχαμε ανακοινώσει ήδη από το 2019, η περισσότερο αγαπημένη κούκλα όλων των εποχών γίνεται για πρώτη φορά live action ταινία -δηλαδή, με κανονικούς ηθοποιούς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την αποχώρηση της Έιμι Σούμερ το 2016 από το πρότζεκτ, λόγω διαφωνιών που προέκυψαν στο δημιουργικό κομμάτι, υποψήφια να υποδυθεί την Barbie ήταν η Αν Χάθαγουεϊ. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, η Μάργκοτ Ρόμπι ήταν η καλύτερη επιλογή.

Η ηθοποιός έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας.

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, για το πρότζεκτ: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».

«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», είχε αναφέρει.

Τα γυρίσματα, λοιπόν, έχουν ξεκινήσει και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2023.

Διαβάστε ακόμα:

Γιαγιά χάρισε στην εγγονή της ένα απίστευτο δώρο για τα 18α γενέθλιά της

Το έλα να δεις: Μπαμπάς δώρισε σπέρμα στην κολλητή του κρυφά από τη γυναίκα του

Παιδιά ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο σε μία stand-up comedy παράσταση με τον Γιώργο Χατζηπαύλου