Μητέρα απειλεί να πυρποληθεί στο Τσέρι: Σε συναγερμό οι Αρχές

Τελευταία ενημέρωση:

Έληξε μετά από 20 και πλέον ώρες το επεισόδιο με την Ελληνοκύπρια μητέρα η οποία βρισκόταν ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο έληξε μετά από επέμβαση των Αρχών, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δυο παιδιά χαίρουν άκρας υγείας και τέθηκαν υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Σε συναγερμό βρίσκονται από χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Τσερίου, εξαιτίας μητέρας η οποία κλείστηκε στο σπίτι της και απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Δύναμης μετέβησαν γύρω στις οκτώ και τριάντα στην οικία της γυναίκας προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα υποχρεωτικής εξέτασης από ψυχίατρο.

Η γυναίκα είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Διαβάστε ακόμη: 8χρονος κυκλοφορούσε μόνος σε λεωφορείο

Διάβασε τα δημοσιεύματα και δεν μιλά πια η μητέρα

Η μητέρα φαίνεται πως έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και ενημερώθηκε από δημοσιεύματα πως απειλεί να αυτοπυρποληθεί με αποτέλεσμα να σταματήσει να μιλά με τους αστυνομικούς. Πάντως, η Αστυνομία απορρίπτει ότι υπήρξε απειλή περί πυρπολισμού.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Σε εξέλιξη εδώ και 17 ώρες οι διαπραγματεύσεις των μελών της αστυνομικής δύναμης με την Ελληνοκύπρια μητέρα η οποία παραμένει ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της 6 και 12 χρόνων από χθες το βράδυ.

Στο σημείο ψυχολόγοι και ιερείς

Η γυναίκα παραμένει στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ στη σκηνή έχουν σπεύσει συγγενείς, φίλοι και ιερείς προκειμένου να μεταπείσουν τη γυναίκα και να μεταβεί στο νοσοκομείο. Το επεισόδιο έχει αναστατώσει τη γειτονιά του Τσερίου, στην οποία βρίσκονται για προληπτικούς λόγους όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα παιδιά είναι καλά – Το Υπουργείο γνωρίζει

Καλά στην υγεία τους είναι τα παιδιά που βρίσκονται μαζί με την μητέρα στο σπίτι, εδώ και 10 μέρες.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Παιδείας Σπύρος Αντωνέλλος ανέφερε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα δύο ανήλικα παιδιά δεν μεταβαίνουν στο σχολείο όπου φοιτούν.  Θορυβημένη η Διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου από το γεγονός επικοινώνησε με την μητέρα, η οποία ανέφερε ότι δεν αφήνει τα παιδιά να πάνε στο σχολείο γιατί φοβάται ότι θα της τα πάρουν.