«Μαμά, αυτοί είναι οι άνθρωποί σου – Αυτή είναι η ομάδα σου!»

Ο τοκετός, συχνά, μπορεί να θεωρηθεί μια αρκετά μοναχική διαδικασία για τη γυναίκα. Η επίτοκος ίσως αισθάνεται ότι βρίσκεται μόνη σε έναν «κρύο» χώρο, όπως είναι το δωμάτιο του μαιευτηρίου, και βιώνει έντονα συναισθήματα και στιγμές περιμένοντας το μωράκι της, χωρίς τους αγαπημένους της δίπλα της.

Η φωτογράφος Jen Pierce, όμως, αποδεικνύει με μια φωτογραφία της πως αυτό δεν ισχύει. Ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, απέδειξε ότι οι μέλλουσες μαμάδες δεν είναι μόνες…

Η φωτογράφος τοκετών παραδέχθηκε πως άφησε για λίγο μόνη της την μαμά που μόλις είχε γεννήσει και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα αναμονής, όπου αντίκρισε κάτι που το χαρακτήρισε «μοναδικό».

Συγγενείς και φίλοι της μαμάς που γεννούσε περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν νέα της.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η φωτογράφος: «Αν ποτέ νιώσεις ότι όλοι έχουν πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να ασχοληθούν μαζί σου, δες αυτό».

Όταν δείτε τη φωτογραφία θα καταλάβετε ότι επρόκειτο για ένα… μικρό χωριό, το οποίο περιμένει νέα της μαμάς και του μωρού.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της μαμάς που γέννησε. Αυτοί είναι η ομάδα τής κάθε μαμάς που φέρνει στον κόσμο ένα μωράκι και είναι εκείνοι που θα της σταθούν σε κάθε δυσκολία!

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία

πηγή: mom.com