Λευκωσία: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας που έχασε ξαφνικά το 2,5 μηνών αγγελούδι της

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του 2,5 μηνών βρέφους που έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή του προχθές (7/6) στη Λευκωσία. Το βρέφος εντόπισαν οι γονείς του αναίσθητο και κρύο στο κρεβατάκι του, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο για την εσπευμένη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μακάρειο.

Ενώ στην αρχή το βρέφος επανήλθε, ξεψύχησε δυστυχώς μία ημέρα μετά, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του βρέφους έγραψε: «Καλό ταξίδι μωράκι μου. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, όσα χρόνια και να περάσουν», ενώ συνέχισε αναφερόμενη στο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της: «Αγάπη μου, χθες χάσαμε το διαμάντι μας. Ο πόνος μας μεγάλος αλλά το αγγελάκι μας βλέπει μας και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι γιατί εκείνο έτσι είναι… Να ξέρεις ότι θα σε στηρίξω. Θα πρέπει να βρω δύναμη να σταθώ στα πόδια μου να συνεχίσω… Τον άγγελό μας τον ήθελε ο Θεός κοντά του… Βλέπω τις φωτογραφίες μας και σε όλες χαμογελούμε γιατί η αγάπη μας είναι δυνατή και ξαφνικά όλα άλλαξαν μετά από κάποια λεπτά… Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ…»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία στη σορό του βρέφους, δε διαφάνηκαν πλήρως τα αίτια του θανάτου του. Φως στο μυστήριο θάνατο αναμένεται να ρίξουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.