Λεμεσός: Ώρες αγωνίας για ανήλικους που οδηγούσαν – Το αμάξι τους έπεσε σε γκρεμό

Λεμεσός: Ώρες αγωνίας για ανήλικους που οδηγούσαν - Το αμάξι τους έπεσε σε γκρεμό

Με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, καθώς η ζωή ενός 13χρονου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κίνδυνο εξαιτίας σοβαρού τροχαίου που συνέβη στις 03:30 τα ξημερώματα στην επαρχία Λεμεσού. Στο τροχαίο συμμετείχαν ανήλικοι, οι οποίοι έχασαν τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσαν και αυτό έπειτα έπεσε σε γκρεμό. Όλοι τους είναι Ελληνοκύπριοι που διαμένουν στην περιοχή.

Αυτή τη στιγμή ο 13χρονος χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Το παιδί επέβαινε στην κάσια μονοκάμπινου οχήματος που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός του. Δίπλα του στην κάσια βρισκόταν ένας ακόμα 15χρονος, ενώ συνοδηγός ήταν ένας 17χρονος. Το αμάξι βγήκε εκτός πορείας και κατέπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Αγίου Θεράποντα-Άλασσας, παρά το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην επαρχία Λεμεσού.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε τις 03:30 τα ξημερώματα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 15χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να καταπέσει σε γκρεμό 20 μέτρων και ακινητοποιηθεί σε δέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό των ανήλικων από το όχημα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 13χρονος, αδελφός του 15χρονου οδηγού, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 15χρονος που βρισκόταν στην κάσια. Οι δύο εκ των ανήλικων δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι νεαροί πριν το σοβαρό τροχαίο, φαίνεται να διασκέδαζαν σε οικία. Ο δε 15χρονος οδηγός του οχήματος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με θετική ένδειξη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου.

Πηγή φωτο: Sigmalive

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και τα τρία του παιδιά σε μία υπέροχη selfie στη θάλασσα!

Βοήθεια! Το παιδί μου είναι ένα όρθιο ΟΧΙ!: Ο παιδίατρος εξηγεί πώς αντιμετωπίζουμε τον αρνητισμό

SOS: Γιατί πρέπει πάντα να παρατηρείτε τα μάτια στις φωτογραφίες των παιδιών σας