Συγκλονίζει η στιγμή που μαμά-νοσηλεύτρια αγκαλιάζει το παιδί της έπειτα από 11 εβδομάδες καραντίνας

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας και του αποκλεισμού στην χώρα μας να τελείωσε και να προσπαθούμε όλοι σιγά σιγά να βρούμε τους ρυθμούς μας, αυτό δεν σημαίνει ότι σε όλο τον κόσμο τα πράγματα είναι τόσο αισιόδοξα.

Η 30χρονη Charlotte Cole, εργάζεται ως νοσηλεύτρια και αποφάσισε να αφήσει το παιδί της στους γονείς όταν κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας της.

Η νεαρή μητέρα έβλεπε το παιδί της μόνο εξ αποστάσεως και δια μέσου προστατευτικών τζαμιών για περίπου 3 μήνες, από την 1η Απριλίου οπότε και αποχωρίστηκε τον γιο της για την προστασία της υγείας του.

Την περασμένη Παρασκευή, όμως, στις 26 Ιουνίου, η στιγμή που τόσο ποθούσε ως μαμά από την Βρετανία έφτασε, αφού κατάφερε να δει τον 2 ετών γιο της, George.

Διαβάστε ακόμη: Δέσπω Μιχαηλίδου: Τι δίδαξε η δύσκολη περίοδος της καραντίνας σε μεγάλους και μικρούς

«Πρώτη φορά είδα τον μικρό να τρέχει τόσο γρήγορα στην αγκαλιά μου» δήλωσε η ίδια σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα που μπορούσα να το κρατάω και πάλι αγκαλιά. Μου είχε λείψει τόσο πολύ».

Όσο για το πώς περνούσε την καραντίνα των 11 εβδομάδων με τον σύζυγό της, η μητέρα παραδέχθηκε πως έκανε δουλειές στο σπίτι και τον κήπο, ενώ όσο ήταν μακριά από το παιδί της η αγωνία και το άγχος της δεν σταματούσαν.