Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών σε άνδρα ηλικίας 44 ετών ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό γυναίκας ηλικίας 29 ετών από το Κόνγκο που κρατούσε στην αγκαλιά το βρέφος της, τον περασμένο Ιούλιο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, άλλα άτομα στην προσπάθεια τους να τον σταματήσουν, δέχθηκαν επίθεση από τον 44χρονο.
Τέσσερις κατηγορίες
Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες. Επίθεση για πραγματική σωματική βλάβη, επίθεση που προκαλεί βλάβη σε άλλο πρόσωπο, κοινή επίθεση στην παραπονούμενη και δημόσια εξύβριση.
Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου, όταν οι Αρχές είχαν λάβει πληροφορία για συμπλοκή σε συγκεκριμένη περιοχή, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η καταγγελία από την 29χρονη γυναίκα. Η 29χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε οργή σε πολλούς πολίτες.
Διαβάστε επίσης
5 πανεύκολες ασκήσεις για να φτιάξετε τέλειο μπούστο για την παραλία!