«Είχα για νταντά των παιδιών μου την Πριγκίπισσα Νταϊάνα»: Μια απίστευτη αποκάλυψη!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρόσφατα, η κ. Mary Robertson, μια Αμερικανίδα επιχειρηματίας που το 1980 ζούσε στο Λονδίνο: Η σκληρά εργαζόμενη μαμά, αναζητούσε εκείνη την εποχή νταντά για να αναλάβει τη φροντίδα του γιου της, Patrick.

Κάλεσε, λοιπόν, ένα τοπικό πρακτορείο, και η μόνη διαθέσιμη part-time νταντά ήταν μια 18χρονη, ονόματι Diana Spencer.

Η Diana εμφανίστηκε στο πρώτο ραντεβού με τη Mary και εκείνη την προσέλαβε αμέσως. Της έδινε 5 δολάρια την ώρα, για να κάνει διάφορες δουλειές, όπως το να βάζει πλυντήριο, να μαζεύει και να τακτοποιεί τα παιχνίδια και να πλένει τα πιάτα.

Κάποια μέρα, η Mary βρήκε τυχαία ένα αποδεικτικό κατάθεσης, από τον λογαριασμό της Diana, κάτω από την καναπέ της. Και επειδή η ίδια εργαζόταν στα χρηματο-οικονομικά, παρατήρησε το όνομα πάνω στο χαρτί που αποκάλυψε ποια πραγματικά ήταν η νταντά της!

Η Mary ανακάλυψε, ότι αυτό το ντροπαλό, ήπιων τόνων κορίτσι, ήταν στην πραγματικότητα η Lady Diana Spencer, μια αριστοκράτης από μία από τις παλαιότερες οικογένειες της Αγγλίας!

Η τόσο ταπεινή αυτή η γυναίκα, λοιπόν, η οποία έγινε μια μέρα η Πριγκίπισσα του Λαού, δούλευε κάποτε για 5 δολάρια την ώρα, φροντίζοντας με χαρά ένα μικρό αγόρι, ονόματι Patrick.

Στο παρακάτω βίντεο η Mary αποκαλύπτει πώς προχώρησε στην συναρπαστική αποκάλυψη, ενώ μιλά και για την πιο αγαπημένη πριγκίπισσα όλων των εποχών:

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/WXUZLcBmK84″ frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>