Εικόνες ντροπής: Βανδάλισαν ξανά το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Λάρνακας

Εικόνες ντροπής: Βανδάλισαν ξανά το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Λάρνακας

Βάνδαλοι «χτύπησαν» και πάλι στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Λάρνακας, βάζοντας φωτιά στο κυλικείο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και έριξαν μπογιάδες στους τοίχους και τα παράθυρα του σχολείου.

Το ρεπορτάζ του larnakaonline.com.cy είναι αποκαλυπτικό. Ο βανδαλισμός του συγκεκριμένου σχολείου έχει καταντήσει βραχνάς τόσο για τις Δημοτικές Αρχές όσο και για τους δημότες.

Το συμβάν, σύμφωνα με το άρθρο, καταγγέλθηκε και πάλι στην Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τους βανδαλισμούς.

Τι αναφέρει η διεύθυνση του σχολείου

Το site επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λιβαδιών κ. Μάριο Αρμένη, ο οποίος έξαλλος και συνάμα απεγνωσμένος επιβεβαίωσε το περιστατικό, αφού είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το Δήμο του, χωρίς κανένα αποτέλεσμα από μέρους της αστυνομίας εδώ και χρόνια.

Εξάλλου η Διευθύντρια του Σχολείου με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω πως σήμερα τα παιδιά μας/σας θα αντικρίσουν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Χθες το απόγευμα εξωσχολικοί εισήλθαν παράνομα στο σχολείο μας. Έβαλαν φωτιά στο κυλικείο και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Επιπλέον έχυσαν μπογιές στον τοίχο με τη ζωγραφιά που κοσμεί το σχολείο μας και την κατέστρεψαν. Επιπρόσθετα έριξαν μπογιές και πάνω στο παράθυρο του γραφείου της Διεύθυνσης.

Δυστυχώς η απογευματινή παραβατικότητα είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα σχολεία μας και πρέπει η Πολιτεία να λάβει σοβαρά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Είναι απαράδεχτο οι μικροί μας μαθητές να αντικρίζουν τέτοιες εικόνες.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του σχολείου καταδικάζει κάθε μορφής παραβατική συμπεριφορά. Σας καλούμε όπως όποιος γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στην Αστυνομία Ορόκλινης”.

Διαβάστε ακόμα:

Υπό κράτηση μητέρα για αρπαγή ανηλίκων: Πού βρίσκονταν τα δύο παιδιά

Η Λίμνη των Κύκνων σε κινούμενα σχέδια: Δείτε εδώ το παιδικό που αγαπήσαμε μικροί

“Το μωρό σου δείχνει τόσο… θυμωμένο”: Μαμά περιγράφει τη σοκαριστική διάγνωση πριν γεννηθεί η κόρη της